Αχώριστοι Παπαδοπούλου και Πασχαλάκης - Η ρομαντική εξόρμηση

Υπέροχες φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αχώριστοι Παπαδοπούλου και Πασχαλάκης - Η ρομαντική εξόρμηση

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εδώ και περίπου δύο χρόνια, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δε διστάζουν να το δείχνουν και μέσα από κοινές αναρτήσεις στα social media.

«Έχει αλλάξει η εποχή θεωρώ και δεν επικοινωνεί ο άνθρωπος όπως επικοινωνούσε τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά επειδή είμαι θετικός άνθρωπος και θεωρώ τον εαυτό μου εξαίρεση, πιστεύω πολύ και στο αντίθετο φύλο, πιστεύω ότι υπάρχουν εξαιρέσεις και κοπέλες που είναι διαφορετικές και μπορείς να δημιουργήσεις οικογένεια.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, πιστεύω ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου. Είναι τρελός σαν εμένα, που είναι σημαντικό στοιχείο για να βρίσκεται κάποιος δίπλα μου. Η χημεία, η επικοινωνία και η αγάπη είναι το κλειδί. Αν υπάρχει θέληση, μπορείς να δημιουργήσεις όμορφα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πριν από λίγο καιρό, ενώ η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε παραδεχθεί πως κάποια στιγμή ήθελε να κάνει οικογένεια.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο που είχε και έτσι πήγε μία εκδρομή στα χιόνια. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες.

Φωτογραφίες από την εξόρμηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Αλέξανδρου Πασχαλάκη

Κοινές φωτογραφίες Πασχαλάκη και Παπαδοπούλου

Ίσως να ακούγεται κλισέ, αλλά μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις και δείχνει πως δεν υπάρχει καμία υπερβολή όταν λέμε πως η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι full ερωτευμένοι και δεν κρύβονται.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μπορεί να έχει ως βάση της την Αθήνα και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ τη Θεσσαλονίκη, παρόλα αυτά καταφέρνουν να υπερνικούν τις αποστάσεις μεταξύ τους αρκετά συχνά, σε σημείο που έχουν γίνει αχώριστοι - ακόμα περισσότερο μετά το τέλος του J2US, στο οποίο συμμετείχε η πρώτη. Ο φακός τού ΥOU τούς συνάντησε σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, όπου έκαναν τις αγορές τους λίγο πριν από την Πρωτοχρονιά και στη συνέχεια κάθισαν για φαγητό και χαλαρή κουβέντα.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Ωστόσο, η θερμοκρασία ανέβηκε στη συνέχεια, όταν έφτασαν στις κυλιόμενες σκάλες και δεν μπορούσαν άλλο να κρύψουν το πάθος τους, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να φιλά στον λαιμό την αγαπημένη του και εκείνη να του ανταποδίδει, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Αυτή ήταν μία από τις σπάνιες εκδηλώσεις αγάπης για το ζευγάρι, που όσο περνά ο καιρός «ανοίγεται» και δείχνει πως αυτή η σχέση έχει στέρεες βάσεις και μέλλον μπροστά της...

Αλέξανδρος Πασχαλάκης Ειρήνη Παπαδοπούλου

Αλέξανδρος Πασχαλάκης Ειρήνη Παπαδοπούλου περιοδικό you

Ο γάμος... μπορεί να περιμένει!

Βρίσκονται στην ωριμότερη φάση της σχέσης τους, μετά από δύο χρόνια κοινής πορείας, προς το παρόν όμως κρατούν... κλειστά τα χαρτιά τους στο ερώτημα αν θα κάνουν το επόμενο βήμα... «Ό,τι θέλει ο Θεός» απάντησε αινιγματικά η τραγουδίστρια, σε πρόσφατη σχετική ερώτηση, βάζοντας στην άκρη τα σενάρια γάμου που ακούγονται κατά καιρούς.