J2US: Εντυπωσίασε με την εμφάνισή του ο Τζέιμς Καφετζής την Δέσποινα Βανδή - «Ήσουν παραδόξως καλός»

Αρκετά θετικά τα σχόλια που άκουσε από την κριτική επιτροπή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Εντυπωσίασε με την εμφάνισή του ο Τζέιμς Καφετζής την Δέσποινα Βανδή -  «Ήσουν παραδόξως καλός»

Στο αποψινό live του «J2US» ο Τζέιμς Καφετζής ήταν μεγάλη έκπληξη για τους κριτές καθώς κατάφερε να τραγουδήσει μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου το «Γίνεται» αρκετά καλά αφήνοντας ευχαριστημένους τους κριτές. Μάλιστα, συνέβη ένα απρόοπτο on air.

Η Δέσποινα Βανδή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήσουν παραδόξως καλός. Βρέθηκες πολύ κοντά στις νότες και πέτυχες αρκετές. Αν κάτι μου έλειψε σε όλο αυτό ήταν η εξωστρέφεια που είναι κόντρα στην προσωπικότητά σου».

Από την άλλη, η Βίκυ Σταυροπούλου ανέφερε: «”Καταστροφή” είπα όταν άκουσα ότι θα πείτε αυτό το τραγούδι. Ήσουν όμως μια χαρά στο τραγούδι και θεωρώ ότι από τις πρώτες φορές που δεν μπορούσαμε να σε ακούσουμε, τώρα σε ακούμε με ευχαρίστηση. Το θέμα είναι η προσωπικότητά σου που υπερισχύει. Για καλό το λέω».

Η εμφάνιση Καφετζή - Παπαδοπούλου στο J2US

Σε έντονη αμηχανία ο Τζέιμς - Η αναφορά στην Ελένη Βουλγαράκη

Πολλά ήταν τα υπονοούμενα που δέχτηκε στο αποψινό (11/12) live του J2US ο Τζέιμς Καφετζής από τον Νίκο Κοκλώνη, αμέσως μετά την εμφάνισή του.

Ο ίδιος μαζί με την coach του, Ειρήνη Παπαδοπούλου, βρέθηκαν μπροστά από την κριτική επιτροπή, με την Δέσποινα Βανδή να παρατηρεί πως ο Τζέιμς δεν έδειξε να ποθεί την παρτενέρ του η οποία ήταν πιο σέξι από ποτέ.

Τότε εκείνος σχολίασε "Δεν είναι ξανθιά", κάτι που ο Νίκος Κοκλώνης εννοείται δεν άφησε ασχολίαστο: "Ναι, βέβαια, δεν είναι ξανθιά, τι να πω τώρα και όνομα και επίθετο;" Να πω δηλαδή ότι είναι η Ελένη Βουλγαράκη;" με τον Τζέιμς να βρίσκεται σε μεγάλη αμηχανία μιας και φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι.