J2US: Παραλίγο ατύχημα για τον Σταμάτη Φασουλή - Τι συνέβη;

Επική στιγμή on air

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Παραλίγο ατύχημα για τον Σταμάτη Φασουλή - Τι συνέβη;

Μέσα από την συχνότητα του ALPHA παρακολουθήσαμε το 13ο live του J2US όπου η έναρξη του Νίκου Κοκλώνη ήταν για άλλη μια φορά άκρως εντυπωσιακή. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του live συνέβη ένα απρόοπτο με τον Σταμάτη Φασουλή.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που έκρινε την εμφάνιση του Μαρίνου Κόνσολου και της Ελένης Δήμου, η καρέκλα του έσπασε με αποτέλεσμα να προλάβει στο λεπτό να μην πέσει προς τα πίσω.

Το παραλίγο ατύχημα του Φασουλή στο J2US

«A, έπεσε η καρέκλα. Τον μάτιασε η Βίκυ. Το ‘ξέρα. Α πα πα, μάτι. Τον φάγατε τον Σταμάτη σήμερα», είπε τότε ο Νίκος Κοκλώνης με τον Σταμάτη Φασουλή να προσθέτει γελώντας: «Ποιος με… Τέλος πάντων… Ποιος με έριξε από την καρέκλα, δεν ξέρω».

Αποκλειστικό: Οι πρώτες πληροφορίες για τον φετινό νικητή του J2us

Το Just the 2 of us φέτος έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αφού τα πρόσωπα που έχει επιλέξει ο Νίκος Κοκλώνης είναι ένα κι ένα. Εντάξει, παίζουν ρόλο και οι καυγάδες - παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί αλλά η παραγωγή είναι... υπερπαραγωγή οπότε λογικό να αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό!

Σε λίγο καιρό, ωστόσο, το show θα φτάσει στο τέλος του και επειδή ξέρω πως αναρωτιέστε ποιος θα είναι ο φετινός νικητής... θα σας πω... στο Vanda's blog του Youweekly.gr φυσικά! Μόνο εδώ μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι άλλωστε...

Οι πρώτες πληροφορίες μου αναφέρουν πως είναι δυο τα φαβορί φέτος για τη νίκη! Πρώτοι στην λίστα είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Κατερίνα Λιόλιου που είναι το μόνο γυναικείο δίδυμο και δεύτεροι η Ελένη Δήμου και ο Μαρίνος Κόνσολος.

Λιόλιου Παναγιώταρου J2us νικητές

Κόνσολος Δήμου J2us νικητές

Τα δυο αυτά ζευγάρια έχουν πάρει τις περισσότερες θετικές κριτικές κι έχουν σχολιαστεί πολύ θετικά στα social media και ειδικά στο twitter που οι χρήστες του δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω.

Αν με ρωτάτε, δίνω περισσότερες πιθανότητες στο γυναικείο δίδυμο... αλλά για σίγουρα, εδώ θα είμαστε να τα πούμε σε λίγο καιρό πάλι γιατί ξέρετε... στο Vanda's blog τα μαθαίνουμε και τα γράφουμε πριν γίνουν...