J2US: Έξαλλος ο Σταμάτης Φασουλής με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη - «Αυτό δεν είναι χιούμορ, έλεος»

«Για σε παρακαλώ πολύ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Έξαλλος ο Σταμάτης Φασουλής με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη - «Αυτό δεν είναι χιούμορ, έλεος»

Στο stage του J2US όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA εμφανίστηκε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μαζί με τον Χάρη Βαρθακούρη. Όταν λοιπόν τελείωσαν την ερμηνεία τους οι κριτές δεν δίστασαν να ρωτήσουν ευθέως τους δυο τους για το εάν υπάρχει κάποια μεταξύ τους παρεξήγηση.

Έτσι λοιπόν, η Άννα Μαρία θέλησε να τοποθετηθεί ωστόσο ο Σταμάτης Φασουλής φάνηκε έξαλλος αφού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρώτα πρώτα δεν μιλάνε σε σενα, μην απαντάς σε παρακαλώ, δεν μιλάνε σε σένα».

Και συνέχισε εκνευρισμένος: «Δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι τόσο πληγωμένη πάνω στη σκηνή. Ήσουν μια χαρά, δεν καταλαβαίνω γιατί αυτά τα μούτρα, δεν το καταλαβαίνω… Φαίνεται ότι έχεις μούτρα, τώρα ψέματα σου λέω;

Το είδαμε όλοι». Μάλιστα, στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η Καινούργιου είπε δημόσια "συγγνώμη" στην μητέρα της Άννας Μαρίας.

Ο εκνευρισμός του Φασουλή στο J2US

H αποκάλυψη της Καινούργιου για την σχέση Βαρθακούρη - Ψυχαράκη! «Πρέπει να πω ότι είναι...»

Ένα μικρό θέμα έχει σημειωθεί ανάμεσα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τον Χάρη Βαρθακούρη και την συνεργασία τους στο J2US, μετά από μερικά σχόλια της μητέρας της με αφορμή την τελευταία τους εμφάνιση επί σκηνής του show.

Μετά λοιπόν από ένα αφιέρωμα που της έκαναν, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε το λόγο και αποκάλυψε τι συμβαίνει ανάμεσα τους μετά τα τελευταία γεγονότα.

«Επειδή πολλά ακούγονται για τη σχέση τους, πρέπει να πω ότι είναι δύο άψογοι επαγγελματίες και δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά που μπορεί να πιστεύουν κάποιοι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Η μητέρα της Άννας Μαρίας είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και διακριτική, δεν κάνει εμφανίσεις και έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Την παίρνουν διάφοροι και καλά δημοσιογράφοι, της ζητάνε δηλώσεις, ή τη ρωτάνε πράγματα και η γυναίκα δεν καταλαβαίνει ότι μπορεί να τη γράφουν. Μιλάει σε προσωπικό επίπεδο».