"Έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ" - Η δημόσια συγγνώμη της Κατερίνας Καινούργιου στη μητέρα της Ψυχαράκη

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε μια δημόσια συγγνώμη θέλησε να προχωρήσει η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής (12/11) μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια, συγκεκριμένα, απολογήθηκε στη μητέρα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, η οποία βρίσκεται "στα μαχαίρια" με τον Χάρη Βαρθακούρη.

Όπως τόνισε και η Κατερίνα, είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες μέρες μια παρεξήση, καθώς δημοσιοποιήθηκε μια συζήτηση της μητέρας της νικήτριας του Big Brother 1 με έναν δημοσιογράφο, χωρίς όμως την έγκρισή της,

Η Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο δεν γνώριζε ότι δεν θα έπρεπε να παιχτούν για αυτό και έσπευσε να της ζητήσει συγγνώμη, στον αέρα της εκπομπής της.

Η συγγνώμη της Καινούργιου στη μητέρα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη

«Να ξεκαθαρίσω για ακόμα μία φορά κάτι. Μετά από ένα ρεπορτάζ, με αφορμή ένα τηλεφώνημα, παραπλανηθήκαμε ουσιαστικά και εμείς από έναν δημοσιογράφο, που μετέφερε μια συνομιλία του, με τη μαμά της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, δίχως την έγκρισή της.

Να πούμε εκ μέρους όλης της ομάδας, γιατί κι εγώ προσωπικά δεν γνώριζα απολύτως τίποτα, ένα συγγνώμη από τη μητέρα της, η οποία έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ και ανησύχησε και στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη».

H αποκάλυψη της Καινούργιου για την σχέση Βαρθακούρη - Ψυχαράκη! «Πρέπει να πω ότι είναι...»

Ένα μικρό θέμα έχει σημειωθεί ανάμεσα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τον Χάρη Βαρθακούρη και την συνεργασία τους στο J2US, μετά από μερικά σχόλια της μητέρας της με αφορμή την τελευταία τους εμφάνιση επί σκηνής του show.

Μετά λοιπόν από ένα αφιέρωμα που της έκαναν, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε το λόγο και αποκάλυψε τι συμβαίνει ανάμεσα τους μετά τα τελευταία γεγονότα.

«Επειδή πολλά ακούγονται για τη σχέση τους, πρέπει να πω ότι είναι δύο άψογοι επαγγελματίες και δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά που μπορεί να πιστεύουν κάποιοι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Η μητέρα της Άννας Μαρίας είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και διακριτική, δεν κάνει εμφανίσεις και έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Την παίρνουν διάφοροι και καλά δημοσιογράφοι, της ζητάνε δηλώσεις, ή τη ρωτάνε πράγματα και η γυναίκα δεν καταλαβαίνει ότι μπορεί να τη γράφουν. Μιλάει σε προσωπικό επίπεδο».