J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε ρεσιτάλ στην έναρξη του show με την ερμηνεία του

«Λιποθύμησαν» τα ξωτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε ρεσιτάλ στην έναρξη του show με την ερμηνεία του

Ο Νίκος Κοκλώνης σε κάθε live του J2US επιλέγει να κάνει άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις, όπως έγινε για άλλη μια φορά απόψε 18/12. Ο ίδιος εμφανίστηκε στη σκηνή του λαμπερού show δίπλα σε ένα χιονισμένο σκηνικό, γεμάτο χριστουγεννιάτικα δέντρα και πολλά ξωτικά.

Μάλιστα, όταν τελείωσε το ρεσιτάλ, δήλωσε ότι πλέον «τραγουδάω τα πάντα, υπηρετώ όλα τα είδη και έχει βελτιωθεί η φωνή μου», με την κριτική επιτροπή να μην μπορεί να συγκρατηθεί από τα γέλια. Δείτε επίσης εδώ πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός.

Η εμφάνιση του Νίκου Κοκλώνη από το J2US

Εκτός J2US ο Νίκος Μουτσινάς - Ανακοίνωσε στον Κοκλώνη τι έχει συμβεί

Στον ALPHA για μια guest εμφάνιση θα πήγαινε ο Νίκος Μουτσινάς το Σάββατο 18/12. Ο παρουσιαστής θα ανέβαινε στην σκηνή του J2US με ρόλο έκπληξη. Ωστόσο, τελευταία στιγμή ανακοίνωσε στον Νίκο Κοκλώνη πως δεν θα μπορέσει να πάει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη, ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα παρευρεθεί εξαιτίας του θετικού κρούσματος κορωνοϊού που εντοπίστηκε στο "Καλό Μεσημεράκι". Για λόγους ασφαλείας λοιπόν, δεν θα τον δούμε να τραγουδάει επί σκηνής.

«Είναι σπουδαίοι και είναι τρεις! Τελικά τρεις, Alca…Τρεις! Περαστικά στον Κωνσταντίνο μας, δυστυχώς διαγνώσθηκε με αυτό το έτσι σύγχρονο και πολύ εντυπωσιακό με την κορόνα. Έχουμε κάνει όλοι τεστ και ακόμα είμαστε καλά, θα δούμε βέβαια… Θα δούμε… Υγεία να υπάρχει και η εκπομπή να γίνεται, το βασικό παιδιά», είπε χθες στην εκπομπή του.