Ελένη Βουλγαράκη: Πρόδωσε την σχέση που έχουν - Το τηλέφωνημά της στον Τζέιμς στον αέρα του ALPHA

"Επειδή είμαι 31 θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία, να κάνω..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Βουλγαράκη: Πρόδωσε την σχέση που έχουν - Το τηλέφωνημά της στον Τζέιμς στον αέρα του ALPHA

Το τελευταίο διάστημα, πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τον Τζέιμς Καφετζή και την Ελένη Βουλγαράκη να βρίσκονται σε σχέση, κυρίως λόγω της συνύπαρξής τους στο φετινό J2US.

Ωστόσο και οι δύο αρνούνται οποιονδήποτε ισχυρισμό, η κολλητή όμως παρέα που κάνουν αυξάνουν τις ήδη υπάρχουσες φήμες.

Η Ελένη Βουλγαράκη, όμως, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (28/10) καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και θέλησε βάλει τέλος σε όλα αυτά.

Συγεκριμένα, η δημοσιογράφος τόνισε: «Δεν τα έχω με τον Τζέιμς. Είμαι ελεύθερη. Επειδή είμαι 31 θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία, να κάνω μία σχέση, ήρεμα, ωραία, έρχεται και ο χειμώνας».

Μάλιστα, ο Γιάννης Πουλόπουλος ζήτησε από την Ελένη να πάρει στον αέρα της εκπομπή τον Τζέιμς προκειμένου να δουν πως θα την αποκαλέσει!

Το τηλεφώνημα της Ελένης Βουλγαράκη στον Τζέιμς Καφετζή

"Σπάει" τη σιωπή του ο Τζέιμς Καφετζής για την σχέση του με την Ελένη Βουλγαράκη

Μπορεί να χρεώναν στην δημοσιογράφο φλερτ με άλλον παίκτη του J2US, αλλά τελικά με άλλον θέλουν να την δουν μαζί. Και όπως λέει μια παροιμία... "όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά".

«Εντάξει… και τι λένε; Αφού δεν έχω σχέση. Καλά είναι η Ελένη Βουλγαράκη. Αυτή νομίζω πως ακούγεται (στην πρόβα) τώρα. Θα την ψηφίσω», είπε ο Τζέιμς στην κάμερα μετά από ερώτηση δημοσιογράφου.