Είχε να μοιάσει η Γαία - Η εντυπωσιακή φωτογραφία της Δωροθέας Μερκούρη με μαγιό

Έχει το απόλυτο κορμί στα 48 της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Είχε να μοιάσει η Γαία - Η εντυπωσιακή φωτογραφία της Δωροθέας Μερκούρη με μαγιό

Τι κι αν έχει φτάσει πλέον τα 48 της χρόνια, η Δωροθέα Μερκούρη έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της ελληνικής showbiz, και αυτό φάνηκε στην τελευταία φωτογραφία με μαγιό που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αρετουσάριστη και χωρίς καθόλου μακιγιάζ, η Δωροθέα Μερκούρη πόζαρε πάνω σε ένα σκαφάκι στα υπέροχα νερά της Ιταλίας και το κοινό ξετρελάθηκε, ενώ τα βήματά της στον χώρο του μόντελινγκ έχει αρχίσει να ακολουθεί και η κόρη της, Γαία (δείτε την εδώ στην πρώτη της επίδειξη μόδας).

Η φωτογραφία της Δωροθέας Μερκούρη με μαγιό

Η Δωροθέα Μερκούρη επέλεξε ένα ολόσωμο μαγιό σε σκούρους τόνους, και παρόλο που δεν είχε καθόλου μακιγιάζ στο πρόσωπό της, επέλεξε να φορέσει εντυπωσιακά κοσμήματα.

Τα likes και τα σχόλια στην φωτογραφία που ανέβασε η Δωροθέα Μερκούρη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έπεσαν «βροχή».

Δωροθέα Μερκούρη μαγιό

Το σημείο του προσώπου της που έχει... πειράξει

Μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόομπιζ είναι αναντίρρητα η Δωροθέα Μερκούρη, η οποία είναι ηθοποιός και μοντέλο. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας της εγκαταστάθηκε με τους γονείς της στην Ελλάδα όπου έζησε μέχρι τα 18 της χρόνια.

Η καταγωγή της είναι Ιταλική από την πλευρά του πατέρα της και Ελληνική από την πλευρά της μητέρας της. Σε ηλικία 17 ετών ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο, αρχικά για μικρό χρονικό διάστημα στην Ελλάδα ενώ όταν ενηλικιώθηκε εγκαταστάθηκε στην Νέα Υόρκη. Παράλληλα με την ενασχόλησή της με το modeling έκανε μαθήματα υποκριτικής.

Η Δωροθέα Μερκούρη υπήρξε ζευγάρι με τον σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλο.

Η ομορφιά της είναι απερίγραπτη, ωστόσο η ίδια δεν έχει διστάσει να αποκαλύψει πως στο παρελθόν είχε κάνει μια πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό της.

Συγκεκριμένα, η Δωροθέα είχε αποκαλύψει πως έχει πειράξει την μύτη της.

Η πλαστική που έκανε η Δωροθέα Μερκούρη -