Ξέφρενο γλέντι για την Ιωάννα Παλιοσπύρου - Ο χορός της σε μαγαζί της Ίου

Μαζί με την φίλη της, Αννίτα Ναθαναήλ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέφρενο γλέντι για την Ιωάννα Παλιοσπύρου - Ο χορός της σε μαγαζί της Ίου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της και αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Ίο, μαζί με τη φίλη της Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία της έχει σταθεί στον «Γολγοθά» που περνάει από την πρώτη στιγμή.

Οι δύο κυρίες βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί του πανέμορφου νησιού και χόρεψαν με την ψυχή τους στους ρυθμούς της μουσικής.

Η Ιωάννα άλλωστε τον τελευταίο καιρό είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και μάλιστα δε δίστασε να ανεβάσει τις προηγούμενες μέρες και μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το εντυπωσιακό μαγιό της (δείτε τη εδώ).

Ο χορός της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Ίο

«Ένιωθα αγωνία»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και πάντα προσπαθεί να δείχνει την όμορφη πλευρά της ζωής μέσα από διάφορα συγκινητικά μηνύματα προς το κοινό της, παρά το γεγονός πως πέρασε έναν Γολγοθά. Η ίδια, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ανέβασε, δηλαδή, μία σειρά από φωτογραφίες, από τη στιγμή που έκοβε τα μαλλιά της, ενώ αφέθηκε στα χέρια επαγγελματιών και για το μακιγιάζ της. Μάλιστα, προχώρησε και σε μία μικρή εξομολόγηση για τα συναισθήματά της εκείνη την ώρα.

«Όση ώρα είχα αφεθεί στα μαγικά του χέρια, ένιωθα λίγη αγωνία. Ο Δημήτρης όμως έδειχνε πραγματικά εκστασιασμένος!!! Μου εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενος που του «επέτρεψα» να με βάψει.(!!!) και πως πλέον το όνειρο και η λαχτάρα του είναι να ασχοληθεί με ανθρώπους που έχουν προβλήματα στην εμφάνιση τους, όπως εγώ... όπως οι άνθρωποι με καρκίνο.

Και θέλει να τους βοηθήσει να καταλάβουν πως ????????έχουν την επιλογή να μην ντρέπονται και πως μπορούν να έχουν μια όμορφη ζωή. Ε αυτό ήταν... τον ΛΑΤΡΕΨΑ. @dimitrisdimitroulis είμαι τόσο ευγνώμων για τη γνωριμία μας.. είσαι Υπέροχος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ιωάννα Παλιοσπύρου - μεταμόρφωση

Ιωάννα Παλιοσπύρου - αλλαγή

Ιωάννα Παλιοσπύρου - μακιγιάζ