«Υπάρχει αγωνία για τη ζωή μας...» - Το συγκλονιστικό trailer του Νίκου Ευαγγελάτου για τη νέα σεζόν

Πότε κάνει πρεμιέρα το Live News

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Υπάρχει αγωνία για τη ζωή μας...» - Το συγκλονιστικό trailer του Νίκου Ευαγγελάτου για τη νέα σεζόν

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η εκπομπή Live News επιστρέφουν για ακόμη μία χρονιά στο Mega. Σταθερός στο ραντεβού του ο έμπειρος δημοσιογράφος, «σπάει» πρώτος το ρόδι για τη φετινή σεζόν μιας και κάνει πρεμιέρα στις 22 Αυγούστου.

To Mega φέτος θα ξεκινήσει γενικότερα νωρίς τα προγράμματά του, τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη).

Το trailer του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο

«Μπροστά μας ανοίγεται ένας χειμώνας. Θα είναι ένας ιδιαίτερος χειμώνας, ανηφορικός. Υπάρχει αγωνία τι θα γίνει με την ενέργεια, τον πόλεμο, τα τρόφιμα, τη ζωή και την καθημερινότητά μας.

Όλα αυτά είναι ερωτηματικά. Υπάρχει όμως κι ένα σίγουρο, ότι εμείς θα είμαστε εδώ, κοντά σας, δίπλα σας», ήταν το μήνυμα του Ευαγγελάτου στο νέο trailer, με το οποίο μας προϊδεάζει για μια σεζόν αρκετά δύσκολη, αλλά και το «Live News» να βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Μεγάλες χαρές για την οικογένειά του

Μια πολύ ξεχωριστή και συγκινητική μέρα βίωσε η οικογένεια Ευαγγελάτου μιας και η Λυδία αποφοίτησε από το κολλέγιο Αθηνών. Η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε αρχικά μια φωτογραφία με την κόρη της, με την παρουσιάστρια να είναι πιο περήφανη από ποτέ.

«Και έρχεται αυτή η ώρα με τα ανάμεικτα συναισθήματα. Συγκίνηση, χαρά, υπερηφάνεια, ανησυχία και πόνος για τον επερχόμενο αποχωρισμό. Είναι η στιγμή της αποφοίτησης. Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει και ένα νέο, γεμάτο προκλήσεις ανοίγει. Υγεία και τύχη σου εύχομαι ψυχή μου. Σε λατρεύω», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην λεζάντα (δείτε την εδώ).

Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής 24/7, ο γιος του Νίκου Ευαγγελάτου, Λάμπης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τον πατέρα και την αδερφή του από τη λαμπερή εκείνη βραδιά.

«7/7» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Λάμπης Ευαγγελάτος, αποκαλύπτοντας δηλαδή την ημερομηνία της αποφοίτησης της αδερφής του.

undefined