«Πού βρίσκεις χρήμα και γυρνάς...» - Απίστευτη επίθεση στην Νάνσυ Παραδεισανού

Τον έβαλε στη θέση του αμέσως

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Πού βρίσκεις χρήμα και γυρνάς...» - Απίστευτη επίθεση στην Νάνσυ Παραδεισανού

Μία απαράδεκτη επίθεση δέχθηκε η Νάνσυ Παραδεισανού στα social media, όταν ένας follower της, τη ρώτησε πού βρίσκει τα χρήματα για να κάνει τις διακοπές που δείχνει (δείτε εδώ την τελευταία ανάρτηση με μαγιό που έκανε) και αν της τα κερνάει κάποιος σύντροφος που έχει βρει.

«Πού βρίσκεις χρήμα και γυρνάς, κανένας κλαρινογαμπρός στα κερνάει», της έστειλε χαρακτηριστικά σε μήνυμα και η παρουσιάστρια έσπευσε να του απαντήσει με τον κατάλληλο τρόπο.

Η απάντηση της Νάνσυς Παραδεισανού στο απαράδεκτο σχόλιο που δέχθηκε

«Όταν κάποιος πιθανώς έχει συνηθίσει να πληρώνει για να έχει γυναίκες δίπλα του, μ' αυτές τις προσλαμβάνουσες κρίνει μία κοπέλα που κάνει διακοπές. Το να δουλεύει κάποια για να κάνει ό,τι της γουστάρει με όποιον της γουστάρει, ούτε που του πέρασε από το μυαλό. Περαστικά», έγραψε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Παραδεισανού και δημοσίευσε το μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Νάνσυ Παραδεισανού σεξιστική επίθεση

Η αλήθεια για το τέλος της συνεργασίας της με τη Νικολέττα Ράλλη και την αποχώρησή της από το «Αυτό είναι ΣΚ»

Η συνεργασία της Νικολέττας Ράλλη και της Νάνσυ Παραδεισανού έληξε άδοξα πριν λίγους μήνες, όταν κόπηκε οριστικά και πρόωρα η εκπομπή τους «Αυτό είναι Σαββατοκύριακό». Τότε ήταν που η δεύτερη αναγκάστηκε και να στείλει εξώδικό προς τους ιθύνοντες (δείτε εδώ τον λόγο).

Έπειτα φούντωσαν οι φήμες που ήθελαν πολλούς συνεργάτες της παρουσιάστριας να μην είναι ικανοποιημένοι μαζί της και με την στάση που κράτησε, ωστόσο κανείς δεν εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του δημόσια.

Σε αντίθεση με αυτό έρχονται οι δηλώσεις της Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, κατά τη διάρκεια μιας κοσμικής εκδήλωσης παραδέχτηκε πως έχουν άριστες σχέσεις.

«Κάθε μέρα μιλάμε με την Νικολέττα Ράλλη. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση, είναι σπάνια αλλά συμβαίνει. Η Νικολέττα κανονίζει διακοπές, τον γάμο της, την βάφτιση του παιδιού της και είναι πολύ καλά. Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ καλά, προσεχώς καλύτερα!» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.