Ξεπέρασε κάθε φαντασία η Στέλλα Μιζεράκη - Σούσουρο με τις νέες φωτογραφίες με μπικίνι

Έχει κορμί φιδίσιο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεπέρασε κάθε φαντασία η Στέλλα Μιζεράκη - Σούσουρο με τις νέες φωτογραφίες με μπικίνι

Η Στέλλα Μιζεράκη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Με αφορμή λοιπόν την θερμοκρασία που έχει ανέβει στα ύψη δεν δίστασε να επισκεφτεί την θάλασσα.

Συγκεκριμένα, η νικήτρια του Power of Love, πόζαρε με το ροζ μπικίνι της και αναστάτωσε το instagram καθώς τα likes και τα σχόλια "έπεσαν" βροχή το ένα μετά το άλλο. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχαν φουντώσει οι φήμες που την θέλουν να έχει επιλέξει χωριστό δρόμο από τον Dr. Χταπόδια (δείτε εδώ όλη την αλήθεια).

Η ανάρτηση της Στέλλας Μιζεράκη

«Τελευταία φορά συναντηθήκαμε λίγο πριν...» - Βούρκωσε η Στέλλα Μιζεράκη για τον Πάνο Ζάρλα

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα 31/5 από τότε που ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε σε τροχαίο με την μηχανή του. Με αφορμή το θλιβερό αυτό γεγονός, η Στέλλα Μιζεράκη μίλησε το πρωί της Τρίτης 31/5 στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, με την ίδια ακόμα να μην μπορεί να πιστέψει ότι έχει χαθεί, ενώ και η ίδια προχώρησε σε μια σπαρακτική απάντηση.

«Σαν χθες μου φαίνονται αυτά τα τρία χρόνια, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχουν περάσει τόσα πολλά. Μου φαίνεται σοκαριστικό το πως περνάει ο καιρός και το πως σκέφτεσαι τους ανθρώπους που έχουν φύγει από την ζωή και να είναι σαν να τους είχες δει πριν μία ώρα

Τελευταία φορά συναντηθήκαμε λίγο πριν φύγει, όταν γιορτάζαμε τα γενέθλιά του όλοι μαζί. Τον έχω εικόνα πάντα με το χαμόγελο και αυτό δεν σβήνετε. Πηγαίνω στην εκκλησία και ανάβω κερί και στο μνήμα αφήνω ένα λουλούδι. Είναι επώδυνο να το θυμάσαι συνέχεια αυτό το γεγονός», κατέληξε η Στέλλα Μιζεράκη.