Με τις κόρες τους στην Αλβανία - Χαμόγελα ευτυχίας για τον Ευτύχη Μπλέτσα και την Ηλέκτρα Αστέρη

Οικογενειακές διακοπές με τις μικρές τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με τις κόρες τους στην Αλβανία - Χαμόγελα ευτυχίας για τον Ευτύχη Μπλέτσα και την Ηλέκτρα Αστέρη

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη αποφάσισαν να κάνουν τη διαφορά και για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές τους δεν επέλεξαν κάποιο κοσμικό νησί των Κυκλάδων αλλά μία υπέροχη περιοχή της Αλβανίας με καταγάλανα νερά.

Τις προηγούμενες μέρες, είδαμε την Ηλέκτρα Αστέρη να ποζάρει με το λιλά μπικίνι της στην παραλία (δείτε εδώ τη φωτογραφία) και ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, ο Ευτύχης Μπλέτσας θέλησε να ευχηθεί στους διαδικτυακούς του φίλους με μία υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία.

Η ανάρτηση του Ευτύχη Μπλέτσα με την Ηλέκτρα Αστέρη και τα παιδιά τους

«Χρόνια πολλά κι από εμάς!», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στην φωτογραφία που ποζάρει με την αγαπημένη του Ηλέκτρα Αστέρη και τις κόρες τους, Νεφέλη και Ίριδα.

Μπλέτσας Αστέρη παιδιά

Η εξομολόγηση του Ευτύχη Μπλέτσα

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε ο Ευτύχης Μπλέτσας το βράδυ της Τρίτης (7/6). Ο παρουσιαστής μίλησε για τα πρώτα βήματά του στην τηλεόραση με την «Κουζίνα της Μαμάς», ενώ αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του σύζυγο, Ηλέκτρα Αστέρη.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδάκια (δείτε εδώ πόσο έχουν μεγαλώσει) και τα τελευταία χρόνια κάνουν μαζί τα ταξίδια τους, ωστόσο αυτό που λίγοι ξέρουν είναι ότι γνωρίστηκαν μέσα διαδικτύου.

«Τελείωσα μηχανικός υπολογιστών και δικτύων γιατί παράλληλα κυνηγούσα και το όνειρό μου. Ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική. ”Η Κουζίνα της Μαμάς” ήταν σχολείο για μένα η παραγωγή μου με στήριξε πάρα πολύ τότε», είπε αρχικά.

Για την Ηλέκτρα Αστέρη αποκάλυψε: «Την Ηλέκτρα τη γνώρισα διαδικτυακά περίπου ένα μήνα και μετά βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη. Τότε η Ηλέκτρα ήταν ιδιωτική υπάλληλος. Είμαστε 10 χρόνια μαζί. Το πρώτο μας ραντεβού έγινε στις κούνιες με θέα το ηλιοβασίλεμα. Το πρώτο ταξίδι που πήγαμε μαζί ήταν στη Βουδαπέστη. Κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή, είναι αυτό το πράγμα που νιώθεις μεγάλη άνεση από την πρώτη στιγμή».