Θανάσης Πατριαρχέας: Με μαύρο μπικίνι μπροστά σε ολόσωμο καθρέφτη - Η σύζυγός του ηθοποιού ποζάρει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης

Χωρίς μακιγιάζ και ρετούς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θανάσης Πατριαρχέας: Με μαύρο μπικίνι μπροστά σε ολόσωμο καθρέφτη - Η σύζυγός του ηθοποιού ποζάρει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης

Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου, περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στην Κρήτη, λίγο πριν επιστρέψουν στην κανονικότητα και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, μαζί με τα δύο τους παιδιά. Η γυναίκα του, όμως, είναι σχεδόν έτοιμη να φέρει στον κόσμο το τρίτο τους παιδάκι, καθώς είναι διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της όσο βρίσκονται διακοπές.

Έτσι, πήρε το κινητό της, πόζαρε με το μαύρο μπικίνι της μπροστά από τον ολόσωμο καθρέφτη του ξενοδοχείου όπου διαμένει και απαθανάτισε το μικρό πλασματάκι που βρίσκεται μέσα της. Η ίδια είναι άκρως εντυπωσιακή, καθώς δεν χρειάζεται ούτε φίλτρα ούτε φώτοσοπ για να αναδείξει την ομορφιά της, αφού η εγκυμοσύνη την κάνει ακόμη πιο γλυκιά.

Η σύζυγος του Θανάση Πατριαρχέα ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης

Θανάσης Πατριαρχέας - Βίβιαν Δράκου

Αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού

Χαρές στην οικογένεια του πρωταγωνιστή του Σασμού, Θανάση Πατριαρχέα, καθώς μετά την είδηση πως βάφτισε τα παιδάκια του με την Βίβιαν Δράκου, "έριξε" το Instagram με την ανακοίνωση πως το ζευγάρι περιμένει το τρίτο του μωρό! Ο γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε με μία υπέροχη ανάρτησή του την τρίτη εγκυμοσύνη της γυναίκας της ζωής του και όπως φαίνεται το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας με το γεγονός.

Το ζευγάρι διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους και δε παραλείπουν να μας το δείχνουν με τις συχνές αναρτήσεις τους στα social media, όπου είναι και οι δύο αρκετά ενεργοί.

Σύμφωνα με το “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά” και το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, έγινε γνωστό και το φύλο του τρίτου μωρού που περιμένει ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου. Οι ευτυχισμένοι γονείς περιμένουν άλλο ένα κοριτσάκι.

Η Βίβιαν Δράκου παρότι διανύει τον έκτο μήνα της κύησης συνεχίζει να κάνει μαθήματα personal training, τα οποία απολαμβάνει και, γιατί όχι άλλωστε, αφού έχει μια πολύ καλή εγκυμοσύνη.