Στιγμές χαλάρωσης για τον Θανάση Πατριαρχέα - Οικογενειακές διακοπές στην Κρήτη και εκδρομή στην ιστορική Σπιναλόγκα

Η ανάρτηση στο Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στιγμές χαλάρωσης για τον Θανάση Πατριαρχέα - Οικογενειακές διακοπές στην Κρήτη και εκδρομή στην ιστορική Σπιναλόγκα

Ο Θανάσης Πατριαρχέας διανύει την πιο ωραία περίοδο της ζωής του, καθώς πέρα από την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε εξαιτίας του ρόλου του στη σειρά του ALPHA, Σασμός, η σύζυγός του είναι έγκυος και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον μικρό τους άγγελο.

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, καθώς ο ηθοποιός έχει ήδη κλείσει συμφωνία για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα στην τηλεόραση. Αφού, λοιπόν, όλα δείχνουν πως είναι στα καλύτερά του, μπορεί να χαλαρώσει λίγο και να απολαύσει τις καλοκαιρινές διακοπές του με την οικογένειά του μέχρι να αρχίσουν και πάλι οι υποχρεώσεις και τα γυρίσματα.

Μιας και βρέθηκαν για διακοπές στην Κρήτη, δε θα μπορούσαν να παραλείψουν και μία επίσκεψη στην κοντινή Σπιναλόγκα. Εκεί βρέθηκε ο ηθοποιός και τράβηξε μερικές φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την λιτή αλλά και περιεκτική λεζάντα: «Συγκλονιστικό».

Η ανάρτηση του Θανάση Πατριαρχέα από την Σπιναλόγκα

ιστορική Σπιναλόγκα

ιστορική Σπιναλόγκα

«Αυτό φταίει που θέλω πολλά παιδιά»

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη, είχε κάνει δηλώσεις με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί “Η μεγάλη πλεκτάνη”. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο του στη σειρά “Σασμός”, αλλά και στην τρίτη εγκυμοσύνη της συζύγου του, Βίβιαν Δράκου.

«Στην περιοδεία στην Κρήτη θα έρθει και η οικογένεια μου. Μακάρι να αντέχουν για παντού. Η σύζυγός μου είναι 6 μηνών έγκυος. Στο τρίτο παιδάκι και περιμένουμε πάλι κοριτσάκι. Σεπτέμβριο - Οκτώβριο θα γεννήσει. Όσο μπορώ βοηθάω και η ζωή είναι ονειρική με τα παιδιά. Θέλαμε τρίτη εγκυμοσύνη και εξακολουθώ να θέλω κι άλλα παιδάκι αν αντέχει και η γυναίκα μου. Είμαι μοναχοπαίδι και ίσως αυτό φταίει που θέλω πολλά παιδιά», είπε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

«Θα δούμε τι θα γίνει τον Άγγελο στον “Σασμό”. Θα δούμε αν με δείτε στον δεύτερο κύκλο. Γιατί όχι; Ήταν εκπληκτική εμπειρία, το να δουλεύω να με τέτοιους ηθοποιούς ήταν τιμητικό», πρόσθεσε για τον “Σασμό” ο Θανάσης Πατριαρχέας.