Από τον Σασμό στην... - Η νέα σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Θανάσης Πατριαρχέας

Το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από ανάρτησή του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Από τον Σασμό στην... - Η νέα σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Θανάσης Πατριαρχέας

Μπορεί με την "δολοφονία" του στον Σασμό, ο Θανάσης Πατριαρχέας να αποχαιρέτησε τη σειρά και το ρόλο του ως Άγγελο Βρουλάκη, ωστόσο επιστρέφει στις οθόνες μας τη νέα σεζόν, μιας και θα πρωταγωνιστεί σε μια άλλη σειρά στον ΣΚΑΪ, στην “Άγρια Γη”.

Με μία ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε γνωστό το γεγονός, και αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα τόσο για τη σειρά όσο και για τον ρόλο του.

Η ανάρτηση του Θανάση Πατριαρχέα στο Instagram

Ο ηθοποιός ανέβασε την φωτογραφία που φαίνεται αλλαγμένη η εξωτερική του εμφάνιση, και έγραψε χαρακτηριστικά: «Μάνος. Άγρια γη. Από Σεπτέμβρη στον Σκαι» δίνοντας μας κάποιες πληροφορίες...

https://www.instagram.com/thanasispatriarcheas/[/OEmbed

«Αυτό φταίει που θέλω πολλά παιδιά»

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη, είχε κάνει δηλώσεις με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί “Η μεγάλη πλεκτάνη”. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο του στη σειρά “Σασμός”, αλλά και στην τρίτη εγκυμοσύνη της συζύγου του, Βίβιαν Δράκου.

«Στην περιοδεία στην Κρήτη θα έρθει και η οικογένεια μου. Μακάρι να αντέχουν για παντού. Η σύζυγός μου είναι 6 μηνών έγκυος. Στο τρίτο παιδάκι και περιμένουμε πάλι κοριτσάκι. Σεπτέμβριο - Οκτώβριο θα γεννήσει. Όσο μπορώ βοηθάω και η ζωή είναι ονειρική με τα παιδιά. Θέλαμε τρίτη εγκυμοσύνη και εξακολουθώ να θέλω κι άλλα παιδάκι αν αντέχει και η γυναίκα μου. Είμαι μοναχοπαίδι και ίσως αυτό φταίει που θέλω πολλά παιδιά», είπε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

«Θα δούμε τι θα γίνει τον Άγγελο στον “Σασμό”. Θα δούμε αν με δείτε στον δεύτερο κύκλο. Γιατί όχι; Ήταν εκπληκτική εμπειρία, το να δουλεύω να με τέτοιους ηθοποιούς ήταν τιμητικό», πρόσθεσε για τον “Σασμό” ο Θανάσης Πατριαρχέας.