Με φουσκωμένη κοιλίτσα και τις δύο κόρες της αγκαλιά - Φωτογραφίες από τις διακοπές του Θανάση Πατριαρχέα και της συντρόφου του στην Κρήτη

Σύντομα θα γίνουν 5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με φουσκωμένη κοιλίτσα και τις δύο κόρες της αγκαλιά - Φωτογραφίες από τις διακοπές του Θανάση Πατριαρχέα και της συντρόφου του στην Κρήτη

Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου διανύουν μία πολυ όμορφη περίοδο, καθώς οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις έχουν τελειώσει, αν και ο πρώτος έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το επόμενο του βήμα, και πλέον μπορούν να απολάυσουν το καλοκαίρι τους χωρίς περιορισμούς. Οι δυο τους, λοιπόν, μαζί με τις δύο τους κόρες, Σταύρια και Κύνθια, μπήκαν στο καράβι και σάλπαραν για Κρήτη.

Εκεί βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες και έχουν ήδη ξεκινήσει τις βουτιές, ενώ η λατρεμένη σύντροφος του ηθοποιού ετοιμάζεται να γίνει μητέρα για τρίτη φορά. Η κοιλίτσα της φουσκώνει όλο και περισσότερο, όμως εκείνη είναι ξέγνοιαστη αφού έχει στο πλάι της τα αγαπημένα της πρόσωπα, που όλη την ώρα ανταλλάσουν αγκαλιές και φιλιά.

Οι φωτογραφίες του Θανάση Πατριαρχέα και της Βίβιαν Δράκου με τα παιδιά τους στην Κρήτη

Βίβιαν Δράκου

Βίβιαν Δράκου - Θανάσης Πατριαρχέας

Θανάσης Πατριαρχέας

Θανάσης Πατριαρχέας - παιδί

Απίστευτο γλέντι με αρνιά και μουσική - Η παραδοσιακή βάφτιση των παιδιών τους

Και ενώ το ένα τους παιδάκι είναι καθ' οδόν μιας και θα γίνουν για τρίτη φορά γονείς, αφού τελείωσε από το Σασμό, στο μεγάλο φινάλε προ ολίγων ημερών, ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου, περνούν από τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής τους, καθώς βάφτισαν τις δύο κόρες τους!

Όπως είχαμε αναφέρει και πριν λίγο καιρό, το Σάββατο 16/7 βάφτισαν τις κόρες τους στην Πύλο, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Κορώνης, και η μεγάλη κόρη τους, που είναι 2,5 ετών, πήρε το όνομα Σταύρια, και η δεύτερη πήρε το όνομα Κύνθια που το επέλεξε το ζευγάρι.

Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει παραδοσιακές βαφτίσεις και έτσι μετά τα μυστήρια ακολούθησε γλέντι, με ντόπια εδέσματα και σουβλιστά αρνιά και πολύ μουσική!

«Έχουμε γλέντι σήμερα!!! βαφτίζουμε τις κόρες μας!!!να ζήσετε ζωές μου!!!στη μαντινάδα μεγάλος Γιάννης Κρητικός και στο τραγούδι για τη κόρη μου ανυπέρβλητος Κυριάκος Κυανός» έγραψε ο Θανάσης Πατριαρχέας στο Instagram, ανεβάζοντας παράλληλα δύο βίντεο από το γλέντι της βάφτισης.

Η παραδοσιακή βάφτιση των παιδιών της Βίβιαν ΔράκουΗ παραδοσιακή βάφτιση των παιδιών του Θανάση Πατριαρχέα