Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με ανοιχτό μπουρνούζι και πετσέτα στα μαλλιά

Κουκλάρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με ανοιχτό μπουρνούζι και πετσέτα στα μαλλιά

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι μία από τις προσωπικότητες της εγχώριας showbiz που σε κάθε τους εμφάνιση τραβούν τα βλέμματα πάνω τους, ιδιαίτερα με το "καυτό" της τσιφτετέλι, και το απολαμβάνουν. Είναι, πράγματι, ενεργή στα social media και έχει χτίσει ένα πολύ δυναμικό κοινό, το οποίο ανυπομονεί για την κάθε της ανάρτηση.

Έτσι, τις προάλλες κοινοποίησε ένα μικρό βιντεάκι της ίδιας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε φορώντας μόνο το μπουρνούζι της και μία πετσέτα στα μαλλιά, ενώ στο λαιμό της υπήρχε ένας συνδυασμός από κολιέ και τα μηνύματά της έκτοτε ήταν ασταμάτητα. Δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ σε μία τόσο αισθησιακή στιγμή της και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως τα λόγια είναι περιττά.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ποζάρει με ανοιχτό μπουρνούζι και πετσέτα στα μαλλιά

«Ετοιμάζομαι για το πανηγύρι ή την πανήγυρη», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

«Είσαι αγενής που...»

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου λίγο πριν την έναρξη των Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ. Η ίδια εμφανίστηκε πιο εντυπωσιακή από τότε, φορώντας ένα άκρως αισθησιακό και "καυτό" φόρεμα -δείτε εδώ τις εμφανίσεις των υπόλοιπων γυναικών-.

Όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν τι είπε ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης για το φόρεμα είπε: «Ο σύντροφός μου μού είπε για το ρούχο μήπως νιώθω λίγο άβολα».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν φοράει εσώρουχο, κάτι που φαίνεται να την ενόχλησε αρκετά, μιας και απάντησε εκνευρισμένη: «Είσαι αγενής που ρωτάς αν φοράω εσώρουχο».