Την χειροκροτούσε όλο το νησί - Ο ξέφρενος χορός της Κλέλιας Ανδριολάτου σε πανηγύρι της Πάτμου

Δεν σταμάτησε λεπτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Την χειροκροτούσε όλο το νησί - Ο ξέφρενος χορός της Κλέλιας Ανδριολάτου σε πανηγύρι της Πάτμου

Η Κλέλια Ανδριολάτου θα βρίσκεται στις οθόνες μας σύντομα, αφού πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Μέχρι όμως να συμβεί η πρεμιέρα, η ηθοποιός παρουσιάζει τον εαυτό της μέσα από τα social media και ιδιαίτερα μέσω του Instagram και δείχνει την πραγματική της προσωπικότητα.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο αρκετά εξωστρεφή, που δεν διστάζει να σηκωθεί και να χορέψει οποιαδήποτε στιγμή, ειδικότερα όταν υπάρχει κάποιο πανηγύρι στο νησί που κάνει διακοπές αυτή την περίοδο. Έτσι, μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της, εξέπληξε το κοινό της με τον ξέφρενο χορό της στην Πάτμο, με ολόκληρο το νησί να την χειροκροτά και να χτυπά παλαμάκια στον ρυθμό.

Ο ξέφρενος χορός της Κλέλιας Ανδιολάτου σε πανηγύρι στην Πάτμο

Ξέσπασε η ηθοποιός μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τα σημάδια στα πόδια της

Πριν από λίγο καιρό η Κλέλια Ανδριολάτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία της, στην οποία δεν έκρυψε τα σημάδια που έχει στο πόδι της. Όπως φαίνεται η ηθοποιός είχε ένα μικρό ατύχημα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει.

Ωστόσο, δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια - σύμφωνα με την ίδια - και πήρε θέση επί του θέματος. Η ίδια τοποθετήθηκε με ένα story, αναρτώντας ένα μακροσκελές κείμενο.

«Πριν από 2 μέρες αποφάσισα να ανεβάσω τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο προφίλ μου, έτσι αυθόρμητα και γεμάτη ευτυχία από την τιμή που μου προσφέρθηκε να αρραβωνιάσω την καλύτερή μου (έναν από τους πιο σπουδαίους ανθρώπους που έχω την τιμή να πορεύομαι στη ζωή μου). Ακολούθησαν κάποια σχόλια για τα σημάδια στα πόδια μου.

Δεν στεναχωρήθηκα αλλά ένιωσα την ευθύνη μέσα από εμένα και τη συνθήκη μου να μοιραστώ τα εξής: Tα σημάδια μου είναι η δύναμή μου και η πλησιέστερη απόδειξη των ονείρων που μπορώ να καταφέρω. Είναι ομορφιά γιατί είναι ιστορία και είναι χρήσιμη για την ζωή μας και την εξέλιξή μας. Και κυρίως είναι σημάδια αγάπης γιατί μου υπενθυμίζουν πόσους ανθρώπους έχω γύρω μου και με στηρίζουν κάθε μέρα. Για όλους αυτούς τους λόγους εγώ κρατάω το χαμόγελο και ότι έγινα κουμπάρα στην παιδική μου φίλη. Φιλί σε όλους και καλημέρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κλέλια Ανδριολάτου πόδια σημάδια