Ανύπαρκτη η κοιλίτσα της Άννας Μπεζάν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης - Φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κρήτη με τον Δημήτρη Παππά

Μπροστά από τα καταγάλανα νερά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανύπαρκτη η κοιλίτσα της Άννας Μπεζάν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης - Φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κρήτη με τον Δημήτρη Παππά

Η Άννα Μπεζάν, η οποία έχει περάσει πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, και ο Δημήτρης Παππάς είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, καθώς αυτό το διάστημα απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Κρήτη, περιμένοντας να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι, που θα έρθει στον κόσμο σε δύο μήνες περίπου.

Καθημερινά μοιράζονται στιγμιότυπα από τις βόλτες τους στο νησί και τις βουτιές τους στη θάλασσα, ενώ την Τρίτη 16/8 δημοσίευσαν μερικές φωτογραφίες τους από το μικρό ταξιδάκι που έκαναν με το σκάφος πηγαίνοντας στα Σφακιά.

Φωτογραφίες από τις διακοπές του Δημήτρη Παππά και της Άννας Μπεζάν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Μπροστά από τα καταγάλανα νερά με animal print μαγιό εκείνη και με μία μπλούζα στο κεφάλι εκείνος, διασκέδασαν όσο παρατηρούσαν την άλλη πλευρά του νησιού, ωστόσο αυτό που είναι σημαντικό να σημειωθεί αφορά το γεγονός πως η κοιλίτσα της εγκυμονούσας, αν και διανύει τον 7ο μήνα, είναι πάρα πολύ μικρή.

Δημήτρης Παππάς - Άννα Μπεζάν - διακοπές

Δημήτρης Παππάς - Άννα Μπεζάν

Τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Άννα Μπεζάν καθώς βιώνει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της μιας και πρόκειται να γίνει μητέρα σε δυο μήνες περίπου φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Παππά - τα γενέθλια του οποίου γιόρτασαν πριν λίγες μέρες.

Ωστόσο απ' ότι φαίνεται δεν είναι και μια απολύτως εύκολη και “ρόδινη” περίοδος για την μέλλουσα μανούλα. Aν και ανυπομονεί να κρατήσει την κόρη της στην αγκαλιά της, αντιμετωπίζει και κάποιες δυσκολίες όπως όλες οι έγκυες.

Μέσα από ένα story που έκανε χθες, Τρίτη 26/7, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Άννα Μπεζάν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν. Συγκεκριμένα, η νεαρή ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία η κούρασή της είναι εμφανής και έγραψε, “Καούρες, αϋπνία, εφιάλτες, πόνος στη μέση, πονοκέφαλος”.