"Αναστέναξε" ολόκληρη η παραλία - Η Πελαγία Καζολέα με μπλε ηλεκτρίκ μπικίνι στη Χαλκιδική

Οι κοιλιακοί και τα πόδια της δεν υπάρχουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Πελαγία Καζολέα βρίσκεται στην πανέμορφη Χαλκιδική και λιάζεται δίπλα στο κύμα, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή του καλοκαιριού όσο αυτό κρατάει ακόμα. Την τελευταία περίοδο δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες της από την παραλία και κάθε φορά τα σχόλια "πέφτουν βροχή".

Η τελευταία της ανάρτηση είναι άκρως εντυπωσιακή, καθώς ποζάρει καθιστή στην άκρη της θάλασσας φορώντας ένα μπλε ηλεκτρίκ μαγιό, που τονίζει το μαύρισμά της και κάνει ωραία αντίθεση με τα ξανθά της μαλλιά, ενώ για το σώμα της δεν υπάρχουν σχόλια, αφού το κορίτσι είναι "φέτες" και έχει δύο μέτρα πόδια, από τα οποία ξεχωρίζει η γράμμωση. Τα μόνα της αξεσουάρ είναι ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά και ένα μεγάλο ρολόι στο χέρι.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Πελαγίας Καζολέα στην παραλία

Πελαγία Καζολέα

Πελαγία Καζολέα - μπικίνι

«Περίμενα να επικοινωνήσει μαζί μου αλλά...»

Το μεσημέρι της Τετάρτης 18/5 στο πλατό του Love it για να σχολιάσει τις εξελίξεις σχετικά με το Survivor, ήταν η πρώην παίκτρια Πελαγία Καζολέα. Μεταξύ άλλων η παίκτρια σχολίασε ότι η φίλη της εντός παιχνιδιού Σοφιάνα, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα και όσα έχει δηλώσει, δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της, και αναφέρθηκε και στο σχόλιο που είχε κάνει για εκείνη λέγοντας την «πονηρή».

Πιο συγκεκριμένα η Πελαγία ανέφερε πως περίμενε η Σοφιάνα να επικοινωνήσει μαζί της, κάτι που ωστόσο δεν έχει κάνει αλλά έχει πληροφορηθεί πως μίλησε με άτομα που δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα μιλούσε Όσον αφορά το σχόλιο της, είπε πως είναι κάτι που έχει πει και η ίδια η Σοφιάνα για τον εαυτό της και δεν το έκανε με κακό τρόπο.