Με κολλητό σατέν φόρεμα και βαθύ σκίσιμο στο στήθος - "Άναψε φωτιές" η Κατερίνα Καινούργιου με την εμφάνισή της

Ανανεωμένη και όμορφη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με κολλητό σατέν φόρεμα και βαθύ σκίσιμο στο στήθος -

Την πιο σικ και στυλάτη της εμφάνιση έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, όπως φαίνεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς επέλεξε ένα φόρεμα που δύσκολα θα φορούσε κάποια κοπέλα το καλοκαίρι, λόγω του χρώματος, ωστόσο εκείνη το κάνει αξιοζήλευτο.

Είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ και γι' αυτό ίσως οφείλεται και το νέο πρόσωπο που ήρθε να δώσει το οριστικό στην σχέση της με τον Τσαγκρίδη, ενώ ποζάρει με ένα μαύρο στο κάτω μέρος και χάλκινο στο πάνω μέρος σατέν φόρεμα, το οποίο είναι και κολλητό, αλλά έχει και σκίσιμο στο στήθος. Το συνδύασε με πιπ τόου μαύρα πέδιλα, ενώ στο χέρι της κρατά ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και το μακιγιάζ της είναι απαλό, όπως και οι μπούκλες στα μαλλιά της.

Η Κατερίνα Καινούργιου με κολλητό σατέν φόρεμα με σκίσιμο στο στήθος

Κατερίνα Καινούργιου

«Όταν είσαι λυπημένος...»

Η Κατερίνα Καινούργιου βιώνει μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της, μιας και όπως έγινε γνωστό, η επανασύνδεση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη δεν πέτυχε και έτσι, ο χωρισμός τους είναι πλέον οριστικός.

Αυτές τις μέρες λοιπόν, η αγαπημένη παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά. Μετά τις διακοπές της στη Μύκονο, ταξίδεψε στην Πάρο, εκεί όπου απολαμβάνει τις μέρες της μαζί με τις φίλες της (δείτε εδώ το επικό βίντεο που ανέβασαν).

Κάποιες φήμες την ήθελαν να έχει βρει ξανά τον έρωτα μετά τον χωρισμό της (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες), ενώ την ίδια στιγμή ακούστηκε έντονα πως και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, κάνει αυτή τη στιγμή διακοπές στην Κέρκυρα με νέα σύντροφο (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ).

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια αποφάσισε να παραθέσει κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φράση από το αριστούργημα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, «Ο Μικρός Πρίγκιπας».

«Ξέρεις... όταν είσαι πολύ λυπημένος αγαπάς τα ηλιοβασιλέματα… Antoine de Saint-Exupéry, Μικρός πρίγκιπας. Καλό Δεκαπενταύγουστο φίλοι μου», έγραψε η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Κατερίνα Καινούργιου χωρισμός Τσαγκρίδης