Όχι θα κάτσει να σκάσει: Με νέο άντρα στο πλευρό της στην Πάρο η Κατερίνα Καινούργιου;

Νέες φήμες για την προσωπική της ζωή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όχι θα κάτσει να σκάσει: Με νέο άντρα στο πλευρό της στην Πάρο η Κατερίνα Καινούργιου;

Η προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου φαίνεται πως έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης για φέτος το καλοκαίρι. Τα φώτα έπεσαν πάνω στην παρουσιάστρια μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και τώρα νέες φήμες τη θέλουν να έχει άλλο άνδρα στο πλευρό της.

Λίγες ώρες πριν κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Φίλιππος Τσαγκρίδης βρίσκεται στην Κέρκυρα όπου και εθεάθη με νέο πρόσωπο (δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες), ενώ πριν από λίγο, η Soula Glamorous αποκάλυψε μέσα από το Instagram της πως σύμφωνα με πληροφορίες και η Κατερίνα Καινούργιου κάνει διακοπές με κάποιον στην Πάρο.

Κατερίνα Καινούργιου Πάρος

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα με την Κατερίνα Καινούργιου

Μπορεί οι φήμες να τη θέλουν να έχει κάποιον στο πλευρό της στο ταξίδι της στις Κυκλάδες, ωστόσο μάλλον κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Πάρο μαζί με τις φίλες της και χθες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα τέλειο βίντεο στο οποίο τραγουδάει καψουροτράγουδα μέσα στο αμάξι με την παρέα της (δείτε το εδώ).

Επομένως ναι, η Κατερίνα Καινούργιου ξεπερνάει σιγά σιγά τον Φίλιππο Τσαγκρίδη αλλά έχει στήριγμά της τις φίλες της και όχι ένα νέο φλερτ.

Μίλησε με ονόματα μέσω Instagram για το χωρισμό της από τον Τσαγκρίδη

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να πετούσε διάφορες σπόντες για το χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στον αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα, ωστόσο, ποτέ δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για το τι είχε συμβεί ανάμεσα τους. Ακόμη και τώρα που έγινε γνωστό πως προσπάθησαν για επανασύνδεση, παρόλο που δεν απέδωσε καρπούς μετά το ταξίδι τους στο εξωτερικό, εκείνη κρατάει χαμηλό προφίλ.

Κάποτε μιλούσε για όλα, ωστόσο πλέον η τόση δημοσιότητα φαίνεται πως έκανε κακό στις σχέσεις της και από εδώ και πέρα έχει αποφασίσει να τα κρατάει όλα για την ίδια και μόνο.

Όμως, τη Δευτέρα 8/8 η Κατερίνα Καινούργιου έχοντας επιστρέψει στο σπίτι της από την Μύκονο όπου έκανε διακοπές με τον Νίκο Κοκλώνη, έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Ανάμεσα λοιπόν στις ερωτήσεις, δεν γινόταν να μην υπήρχε κάποια και για το χωρισμό της, την οποία και απάντησε.

«Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό... ίσως η προβολή της σχέσης μου έκανε κακό και σε εμένα και την ίδια... Δεν νομίζω πως θα μιλήσω λοιπόν ποτέ για αυτό το θέμα», έγραψε η παρουσιάστρια μη θέλοντας να δώσει παραπάνω πληροφορίες.

Κατερίνα Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης χωρισμός