Πολύ ευχάριστα νέα για το γιο του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Μιχαήλ Βαρθακούρη

Η φωτογραφία του με τον αδερφό και τη μητέρα του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πολύ ευχάριστα νέα για το γιο του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Μιχαήλ Βαρθακούρη

Περήφανοι γονείς είναι η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος, καθώς βλέπουν τα δυο τους παιδιά να προοδεύουν. Τα νέα μάλιστα που έγιναν γνωστά για τον Μιχαήλ Βαρθακούρη είναι πολύ ευχάριστα και αφορούν τα επαγγελματικά του.

Ο νεαρός δεν ασχολείται μόνο με τα ξενοδοχειακά, αφού διατηρεί τα δικά του δωμάτια στην Πάρο, άλλα έχει μεγάλη αγάπη και ταλέντο στη φωτογραφία. Μάλιστα, πραγματοποίησε την δεύτερη έκθεση.

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης από τις 16/8 εκθέτει τη νέα του σειρά με τίτλο ONIrON στην Πάρο, από το οποίο νησί κατάγεται ο πατέρας του. Όλη σχεδόν η οικογένεια λοιπόν, βρέθηκε στο πλευρό του για να τον στηρίξει. Βράχος δίπλα του ήταν η μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη αλλά και ο αδερφός του, Good Job Nicky.

Η φωτογραφία του Μιχαήλ Βαρθακούρη με την Σοφία Αλιμπέρτη και τον αδερφό του

Σοφία Αλιμπέρτη παιδιά

Η τεράστια περιουσία του Γιάννη Πάριου

Ο Γιάννης Πάριος εμφανίστηκε στον χώρο του τραγουδιού το 1969 και έκτοτε έχει συνεργαστεί με πολλούς τραγουδιστές και δημιουργούς. Το πραγματικό του όνομα είναι Ιωάννης Βαρθακούρης. Η πρώτη του ηχογράφηση θα γίνει το 1969, το επίθετό του θα αλλάξει σε Πάριος προς τιμήν του νησιού του και από τότε θα αρχίζει να χτίζει βήμα βήμα την πορεία του τραγουδιού. Η μεγάλη καταξίωση θα έρθει στη δεκαετία του 80', όπου οι πωλήσεις των δίκων του θα τον εκτοξεύσουν στην κορυφή και στο παρωνύμιο ο "τροβαδούρος του έρωτα" θα τον ακολουθεί πιστά. Στο ενεργητικό του μετρά σπουδαίες συνεργασίες όπως αυτή με τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Ο Τάκης Σαγιώρ, διακεκριμένος χορευτής της Χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, είχε κάνει μια αποκάλυψη για τον Πάριο, που δίνει στίγμα της περιουσίας του μεγάλου τραγουδιστή:

Πάριος περιουσία

"Τα ονόματα του τραγουδιού έπαιρναν μυθικά ποσά όταν έπαιρνε 2 εκατομμύρια δραχμές ο Πάριος, εγώ έπαιρνα 200.000 ευρώ άλλα όταν ο μισθός ήταν 50.000, 40.000 το μήνα, κάναμε πολλά λεφτά".

Ένα μέρος των χρημάτων πήγε φυσικά στο υπέροχο σπίτι του στην Πάρο όπου και μένει τα τελευταία χρόνια αλλά και σε άλλες επενδύσεις σε ακίνητα.

Όλα αυτά τώρα μοιράζονται με δίκαιο τρόπο στα τέσσερα παιδιά του που πλέον δεν θα αντιμετωπίζουν οικονομικά θέματα.

Τον Ιανουάριο 2021 και ενώ το υγειονομικό σύστημα της χώρας αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω της πανδημίας, ο Γιάννης Πάριος προχώρησε στη δωρεά δυο κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραία επισημαίνοντας ότι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας, καθώς και η αδερφή του την ίδια περίοδο αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ακόμη, ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από το νέο του CD όπως συμφώνησε με τη δισκογραφική του εταιρεία θα διατεθούν επίσης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.