Αχώριστη η Μαντώ Γαστεράτου με τα παιδιά της - Η πρώτη βόλτα με τη νεογέννητη κορούλα της και το τρυφερό στιγμιότυπο

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αχώριστη η Μαντώ Γαστεράτου με τα παιδιά της - Η πρώτη βόλτα με τη νεογέννητη κορούλα της και το τρυφερό στιγμιότυπο

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Μαντώ Γαστεράτου καθώς πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη. Όπως είναι λογικό και οι δυο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς στις 8 Αυγούστου κράτησαν για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη τους.

Η ραδιοφωνική παραγωγός μπορεί ακόμη να προσπαθεί προκειμένου να βρει και πάλι τις ισορροπίες της, ωστόσο είναι επίσης ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Συγκεκριμένα, το πόγευμα της Τρίτης 16/8 δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο καθώς έκανε την πρώτη της βόλτα με την μικρή της, ενώ μαζί της βρισκόταν και ο γιος της.

Η ανάρτηση της Μαντώ Γαστεράτου

«Είναι τόσα πολλά...» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου μετά την επιστροφή της στο σπίτι

Δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάτι περισσότερο μιας και πλέον έχει τα πάντα και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Ο λόγος για την Μαντώ Γαστεράτου η οποία πλέον έχει πάρει εξιτήριο και έχει επιστρέψει στο σπίτι της έχοντας πλέον και τα δύο της παιδάκια μαζί της, και δεν χορταίνει να τα κοιτάει μαζί.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, "βομβαρδίζεται" ακόμη από ευχές για τον ερχομό της κόρης της, ενώ μέσα από μία ανάρτησή της, θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες αλλά να δώσει και ένα δικό της μήνυμα.

Τα γλυκά λόγια της Μαντώς Γαστεράτου

«Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να μοιραστώ μαζί σας! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου κι εγώ κι όλη η οικογένειά μας για τις τόσες ευχές και τα τόσα μηνύματα αγάπης! Ειλικρινά νιώθω τυχερή για όλα αυτά που μου συμβαίνουν και σας εύχομαι με όλη την δύναμη της ψυχής μου, ο καθένας από εσάς να έχει και να ζει αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η όλο νόημα ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου μετά την επιστροφή της στο σπίτι