Σε κατάμαυρο πολυτελές σκάφος Καγιά και Κρασσάς - Έσκιζαν τα κύματα της Μυκόνου

Κάνουν τις απόλυτες διακοπές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε κατάμαυρο πολυτελές σκάφος Καγιά και Κρασσάς - Έσκιζαν τα κύματα της Μυκόνου

Η Βίκυ Καγιά συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους, λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα για την πρεμιέρα των εκπομπών της (δείτε εδώ πότε ξεκινάει το GNTM 5).

Η ευτυχισμένη οικογένεια βρίσκεται αυτή την εποχή στη Μύκονο (δείτε εδώ βίντεο της παρουσιάστριας από την παραλία) και τις προηγούμενες ώρες αποφάσισε να πραγματοποιήσει μία εκδρομή στα ανοιχτά του νησιού, όχι με ένα αλλά με δύο σκάφη.

Ο Ηλίας Κρασσάς οδηγούσε μόνος το ένα ταχύπλοο, ενώ η Βίκυ Καγιά και τα παιδιά της τον παρακολουθούσαν από ένα άλλο.

Η εκδρομή της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά με το σκάφος

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς Μύκονος
Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς σκάφος

Η υπέροχη φωτογραφία με τον γιό της, Κάρολο

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν αρχίσει για τους περισσότερους και έτσι σε καλοκαιρινή άδεια ή μη, όλοι προσπαθούν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα της πόλης και να δροσιστούν. Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε σε άγνωστο νησιώτικο προορισμό για το Σαββατοκύριακο και εκτός από φωτογραφίες του πανέμορφου νησιού ανέβασε και μία στην οποία ετοιμάζονται για μπάνιο με τον μικρό της γιο, Κάρολο. Το μοντέλο - παρουσιάστρια άφησε πίσω τα γυρίσματα του GNTM και πέρασε μερικές ποιοτικές οικογενειακές στιγμές.

Η Καγιά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ωστόσο δεν ανεβάζει τόσο συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά της, τα οποία βέβαια λατρεύει. Συνήθως αφιερώνεται στις αναρτήσεις για τη δουλειά της, ενώ πάντα θα πάρει και δημόσια θέση όταν θεωρεί ότι κάποιος δικός της άνθρωπος αδικείται. Όπως χθες, όπου η Σοφία Χατζηπαντελή που θα είναι συνεργάτιδά της στο νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων απάντησε στους επικριτές της με ένα story και η Βίκυ Καγιά έσπευσε να την υπερασπιστεί.

Η αγαπημένη κριτής λοιπόν ανέβασε μερικά πολύ όμορφα stories με τοπία του νησιού, ωστόσο αυτό σίγουρα που ξεχώρισε ήταν με το μικρό της γιο Κάρολο όπου χέρι-χέρι προχωρούν προς την παραλία.

Η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά από το νησί

Η φωτογραφία της Καγιά από το νησί

Η φωτογραφία της Καγιά με τον γιο της