Μόνη και ακομπλεξάριστη η Φαίη Σκορδά - Ο τρόπος που περνά τα βράδια του Αυγούστου

Η ανάρτηση στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μόνη και ακομπλεξάριστη η Φαίη Σκορδά - Ο τρόπος που περνά τα βράδια του Αυγούστου

Οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές για την Φαίη Σκορδά είναι αρκετά διαφορετικές σε σχέση με άλλες χρονιές καθώς μετά από την απόφασή της να δώσει τέλος στην συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 και να αλλάξει τηλεοπτική στέγη στον ΣΚΑΪ, φαίνεται να έχουν έρθει τα πάνω κάτω.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια μαζί με τους υπεύθυνους συνεχίζουν τις ετοιμασίες για το στήσιμο της εκπομπής καθώς δεν έχουν αργήσει να "πέφτουν" και τα πρώτα "όχι" στην εκπομπή. Από την άλλη, η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Έτσι, το βράδυ της Τρίτης 16/8 αποφάσισε να αποκαλύψει το πώς περνάει τα βράδια του Αυγούστου καθώς απολαμβάνει να διαβάζει τα αγαπημένα της βιβλία.

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά

Για ποιο λόγο επέστρεψε η Φαίη Σκορδά στην Αθήνα εκτάκτως;

Στην Αθήνα βρέθηκε έκτακτα η Φαίη Σκορδά, αφήνοντας για λίγο πίσω τις καλοκαιρινές τις διακοπές, αφού προέχουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η γνωστή παρουσιάστρια φρόντιζε αυτές τις μέρες να χαρεί ξένοιαστες στιγμές και τον καλοκαιρινό ήλιο, προκειμένου να ανταπεξέλθει στην απαιτητική σεζόν που την περιμένει αφού μετά τα 10 χρόνια στον ANT1, βρήκε τηλεοπτική στέγη στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ.

Για την ξεκούραση της επέλεξε την Κασσάνδρα Χαλκιδικής, όπου φαίνεται ότι θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της. Η παρουσιάστρια διατηρεί ένα πανέμορφο εξοχικό στη Σάνη, που έχει συνδέσει με πολύ όμορφες αναμνήσεις και θα τη βοηθήσει να ξεφύγει για λίγο από τα άγχη της καθημερινότητας και της τηλεπαρουσίασης.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στην πρωτεύουσα για προσωπικούς λόγους που πρέπει να διευθετηθούν, άμεσα ενώ τις προσεχείς ημέρες θα γυρίσει στη Χαλκιδική. Η οριστική επάνοδος στην Αθήνα αναμένεται στα τέλη Αυγούστου για την προετοιμασία της εκπομπής, ώστε να είναι όλα έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα της στον ΣΚΑΙ.