Γυναικεία υπόθεση η εκπομπή της Σκορδά στον ΣΚΑΪ - Το νέο πρόσωπο "φωτιά" που "κλείδωσε" για το πάνελ

Δεν σας πάει ο νους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γυναικεία υπόθεση η εκπομπή της Σκορδά στον ΣΚΑΪ - Το νέο πρόσωπο

Σαν "βόμβα" είχε σκάσει η είδηση της αποχώρησης της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1 καθώς μετά από 9 ολόκληρα χρόνια αποφάσισε να κάνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε τα χέρια με τον σταθμό του Φαλήρου όπου ο ετοιμασίες για την εκπομπή της έχουν ξεκινήσει με γοργούς ρυθμούς (δείτε εδώ πότε θα κάνει πρεμιέρα).

Το πρόσωπο "φωτιά" που κλέιδωσε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ

Συγκεκριμένα, τον τελευταίο ολοένα και περισσότερα πρόσωπα συζητούν προκειμένου να πλαισιώσουν την ομάδα της Φαίης Σκορδά, ωστόσο αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν αρνηθεί. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν βγει στην επιφάνεια, ένα ακόμη πρόσωπο φαίνεται πως έχει "κλειδώσει".

Ο λόγος για την Έλενα Χριστοπούλου της οποίας το όνομα ακουγόταν έντονα το προηγούμενο διάστημα. Μέχρι στιγμής το πάνελ είναι γυναικεία υπόθεση με Έλενα Χριστοπούλου και Αφροδίτη Γραμμέλη δίπλα στη Φαίη Σκορδά. Άραγε ποια άτομα αναμένεται να δούμε στην εκπομπή;

Η Έλενα Χριστοπούλου στον ΣΚΑΪ

Αυτοί οι συνεργάτες την απέρριψαν

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ. Η παρουσιάστρια ξεκινάει ουσιαστικά από το 0 σε νέο κανάλι και όπως είναι φυσικό έχουν γίνει πολλές συζητήσεις για τα μέλη της εκπομπής της, ενώ ανακοινώθηκε (όχι επίσημα) και η ημερομηνία της πρεμιέρας της.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 5 Σεπτεμβρίου στην ζώνη 10:00 με 12:00. Σημαντικότερο ωστόσο είναι να βρεθεί το δυνατότερο πάνελ το οποίο θα την βοηθάει με την ροή και θα φέρει νούμερα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με την Real Life, οι επαφές με πρόσωπα όπως ο Άρης Καβατζίκης και ο Νίκος Συρίγος δεν απέδωσαν αφού απέρριψαν την πρόταση και θα μείνουν στο MEGA. Τώρα βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Παναγή Τζωρτζάτο, την Αφροδίτη Γραμμέλη αλλά και την Έλενα Χριστοπούλου.

Δεδομένο είναι το όνομα της σεφ της εκπομπής, ενώ την αρχισυνταξία έχει αναλάβει η Ελεάνα Τρυφίδου.

ΣΚΑΙ Φαίη Σκορδά