Σαν γοργόνα στην παραλία - Η Ευγενία Σαμαρά πόζαρε με το πορτοκαλί μαγιό της ξαπλωμένη στην άμμο

Κάνει τις διακοπές της ζωής της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σαν γοργόνα στην παραλία - Η Ευγενία Σαμαρά πόζαρε με το πορτοκαλί μαγιό της ξαπλωμένη στην άμμο

Η Ευγενία Σαμαρά βιώνει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της. Τις μέρες αυτές βρίσκεται στην Αφρική και πραγματοποιεί μερικές πολύ ξεχωριστές εξορμήσεις σε μαγευτικά νερά και τοποθεσίες που σπάνια που μπορεί να δει κανείς.

Η ηθοποιός, λίγο πριν την έναρξη του νέου κύκλου του Σασμού (δείτε εδώ το trailer που έχει κυκλοφορήσει) και πριν ξεκινήσει και πάλι τα γυρίσματα για την επιτυχημένη σειρά του ALPHA, προσπαθεί να γεμίσει μπαταρίες μιας και την περιμένει μία απαιτητική χρονιά.

Η Ευγενία Σαμαρά περιτριγυρισμένη από αστερίες

Η Ευγενία Σαμαρά, στην τελευταία ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάρει με το υπέροχο πορτοκαλί μαγιό της, ξαπλωμένη στην άμμο, ενώ γύρω της έχει ένα σωρό αστερίες.

Ευγενία Σαμαρά Αφρική

Πώς διατηρεί το υπέροχο κορμί της

Η Ευγενία Σαμαρά σε μια από τις συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει, είχε αποκαλύψει τον τρόπο που έχασε τα 10 κιλά που είχε πάρει όταν πρωταγωνιστούσε στη σειρά "Η εκδρομή". Η ηθοποιός παρόλο που λατρεύει όπως έχει πει το φαγητό, προσπαθεί να προσέχει την σιλουέτα της, χωρίς ωστόσο να κάνει δίαιτα, όπως και η Τζούλια Νόβα.

«Δεν ζυγίζομαι ποτέ. Ένας αριθμός δεν μου λέει κάτι. Το καταλαβαίνω από τον καθρέφτη και τα ρούχα μου. Στη σειρά Η Εκδρομή ήμουν δέκα κιλά πάνω. Ανέβηκα στο βουνό και μου άνοιξε η όρεξη, ήμασταν για γυρίσματα στη Νάουσα και έτρωγα συνεχώς έξω. Γυμναζόμουν και πολύ εκείνη την περίοδο και είχε μεταμορφωθεί το σώμα μου.

Ίσως ο μεταβολισμός μου να μπλόκαρε. Δεν έκανα καθόλου δίαιτα, όμως, ούτε αγχώθηκα. Απλά ξεκίνησα να μαγειρεύω ξανά σπιτικό φαγητό και επιστρέφοντας στην Αθήνα περπατούσα πολύ, οπότε τα έχασα», αποκάλυψε.

«Αγαπώ το χορό –μικρή έκανα όλα τα είδη– και τα τελευταία χρόνια πήγαινα εντατικά γυμναστήριο. Επόμενος στόχος είναι να αρχίσω pilates».

Ευγενία Σαμαρά διατροφή απώλεια κιλών