"Έριξε" το instagram η Σίσσυ Ζουρνατζή με την πίσω όψη της - Το κοφτό μαγιό που αναστάτωσε τους χρήστες

"Βροχή" τα likes στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Σίσσυ Ζουρνατζή είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει να ποστάρει διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Μιας και η θερμοκρασία έχει φτάσει στα ύψη, η ίδια βρέθηκε στην θάλασσα προκειμένου να δροσιστεί.

Η ελαχρινή καλλονή, που γνωρίσαμε ευρύτερα από τη συμμετοχή της στο Nomads, όπου προβλήθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 ανέβηκε στη σανίδα και ξεκίνησε να γυμνάζεται με ασκήσεις ισορροπίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes πήραν "βροχή". Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλυφθεί πως πρώην σύντροφός της, την κακοποιούσε συνεχώς.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Ζουρνατζή

«Με κακοποιούσε συνεχώς» - Η Σίσσυ Ζουρνατζή έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή της μετά την καταδίκη του πρώην συντρόφου της

Η Σίσσυ Ζουρνατζή έσπασε τη σιωπή της για πρώτη φορά μετά την καταδίκη του πρώην συντρόφου της για τον ξυλοδαρμό της, γεγονός που συνέβη τον χειμώνα του 2018.

Ο ίδιος καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή βία και συκοφαντική δυσφήμιση συγκεκριμένα, παρά τις αρχικές του δηλώσεις στις οποίες αρνούνταν οτιδήποτε, και η Influencer, δήλωσε σε συνέντευξή της πως την κακοποιούσε διαρκώς και πως αισθάνεται μεγάλη θλίψη για όσες γυναίκες παιρνούν κάτι παρόμοιο και επιλέγουν να σιωπήσουν.

Η απόφαση που πάρθηκε ήταν μία δικαίωση για το θύμα, που είχε βρεθεί με δύο σπασμένα πλευρά μετά το άγριο περιστατικό που έμελλε να είναι και το τέλος της σχέσης του ζευγαριού, ωστόσο ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, και του πλέον φυλακισμένου, δεν σταμάτησε στο άκουσμα της απόφασης και κατηγόρησε την Σίσσυ Ζουρνατζή πως όλο αυτό συνέβη για λίγη δημοσιότητα.

«Με κακοποιούσε συνεχώς. Πήγα στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά. Είχα το θάρρος ως άτομο που είχα δημοσιότητα να προβάλλω ότι εγώ κακοποιούμουν συνεχώς. Είμαι περήφανη που η καταγγελία μου προηγήθηκε του κινήματος MeToo. Με πληγώνει αφάνταστα να κακοποιούνται γυναίκες και να σιωπούν. Πρέπει όλες να μιλήσουν», επισήμανε αρχικά.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου. Είναι σύνηθες φαινόμενο πάρα πολλές γυναίκες να σιωπούν γιατί φοβούνται να εκτεθούν στον κοινωνικό τους περίγυρο αλλά και ντρέπονται, γιατί, ενώ φαίνονται δυναμικές, εντέλει καθίστανται θύματα βίας. Το γεγονός ότι δεν το κατήγγειλα νωρίτερα, δεν σημαίνει τίποτα…», ανέφερε, έπειτα, με το βλέμμα της γεμάτο δάκρυα.

Όσον αφορά τις δηλώσεις της αντίπαλης πλευράς, ο δικηγόρος τόνισε: «Τα θυσιάζει όλα στον βωμό της δημοσιότητας και της αυτοπροβολής. Δηλαδή για τα likes, τα follows και όλα τα συναφή, σε μια εποχή που είναι λίγο πονηρή αναφορικά με την κακοποίηση των γυναικών…

Θεωρώ, λοιπόν ότι η κυρία βρήκε το κατάλληλο timing για να στραφεί εναντίον του συντρόφου της σε μια φάση που ήθελε να πάρει λίγη δημοσιότητα μετά τη συμμετοχή της στο Nomads».