Ο μικρός Αρίωνας συγκίνησε ολόκληρο το Instagram - Το τρυφερό στιγμιότυπο που απαθανάτισε η Τζένη Θεωνά

Τι γλυκό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο μικρός Αρίωνας συγκίνησε ολόκληρο το Instagram - Το τρυφερό στιγμιότυπο που απαθανάτισε η Τζένη Θεωνά

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης, παρόλο που ακόμα δεν έχουν παντρευτεί, έχουν αποκτήσει έναν υπέροχο γιο, τον Αρίωνα, ο οποίος όσο μεγαλώνει τόσο πιο ευαίσθητος γίνεται όσον αφορά τα πλάσματα που τον περιβάλλουν. Παράδειγμα αυτού αποτελούν οι νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε η μητέρα του μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τον ίδιο να παίζει με τα γατάκια της οικογένειας στην αγκαλιά του.

Τις χαϊδεύει με προσοχή και τις κρατά όλες μαζί, ενώ εκείνες είναι ακόμα πολύ μικρούλες. Στο θέαμα αυτό δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς, με την ηθοποιό να δηλώνει ευγνώμων για την εικόνα αυτή και το μικρό αγγελούδι της που καταλαβαίνει τόσα πολλά αν και είναι πολύ μικρός σε ηλικία.

Το τρυφερό στιγμιότυπο του γιου της Τζένης Θεωνά

Τζένη Θεωνά - Αρίωνας

Τζένη Θεωνά - γιος

«Ένα λουλούδι για όλες τις...»

Η Τζένη Θεωνά είναι μία αφοσιωμένη μανούλα, που συχνά μέσα από τα social media μοιράζεται τις δραστηρίοτητες που κάνει με τον γιο της, που είναι και η μεγαλύτερη προτεραιότητα στη ζωή της. Αυτή τη φορά επισκέφθηκαν μαζί ένα από τα κοντινά πάρκα στην γειτονιά τους και η ηθοποιός απαθανάτισε τον Αρίωνα την στιγμή που μάζευε λουλούδια.

Ο μικρός μας φίλος, ο οποίος δεν θα βαφτιστεί σύντομα, έκοψε μία παπαρούνα και η η Θεωνά θέλησε να στείλει ένα μήνυμα μέσα από αυτή την ανάρτηση χωρίς να αναφέρει πολλά πολλά. Ο Αρίωνας είναι ήδη ένα ευαίσθητο παιδί και αυτό δίνει μεγάλη χαρά σε μία μητέρα που θέλει να προσφέρει τα καλύτερα στο παιδί της και να το μάθει να συμπεριφέρεται υπεύθυνα προς τους ανθρώπους και προς την φύση.

«Ένα λουλούδι για όλες τις μανούλες και τα ευαίσθητα αγόρια τους. Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε…», έγραψε η ίδια.

Ο γιος της Τζένης Θεωνά