«Θα το κάνω με...» - Ο Δήμος Αναστασιάδης αποκαλύπτει για την πρόταση γάμου που ετοιμάζει στην Τζένη Θεωνά

Η ώρα η καλή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα το κάνω με...» - Ο Δήμος Αναστασιάδης αποκαλύπτει για την πρόταση γάμου που ετοιμάζει στην Τζένη Θεωνά

Ο Δήμος Αναστασιάδης βρέθηκε μπροστά από τον φακό της εκπομπής Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 9/6, και πέρα από την καριέρα του και το τηλεοπτικό του μέλλον, αναφέρθηκε και στην σύντροφό του, Τζένη Θεωνά, με την οποία ακόμα δεν έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο τραγουδιστής, που λίγες ημέρες πριν μίλησε για την σχέση του με την τραπ μουσική, δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει η τηλεόραση ή κάποιο άλλος είδος πέραν της μουσικής, διότι θεωρεί πως ο καθένας θα έπρεπε να ασχολείται με ένα πράγμα από όλα αυτά. Όσον αφορά την σχέση του, τόνισε πως η πρόταση γάμου καθυστερεί, αλλά θα γίνει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Οι δηλώσεις του Δήμου Αναστασιάδη για τον γάμο του με την Τζένη Θεωνά

«Μου λείπει πολύ ο χρόνος που θα μπορούσα να ζήσω μαζί του. Θα ήθελα να είμαι κοντά του περισσότερο. Η δουλειά μας είναι δύσκολη και απαιτητική», είπε αρχικά για τον γιο του.

Και συμπλήρωσε για την σχέση του με την τηλεόραση: «Ο καθένας θα έπρεπε να είναι στο είδος του. Με ενοχλεί λίγο αυτό, το ότι ο καθένας μπορεί να πάει όπου θέλει. Θα έλεγα ότι εγώ είμαι λίγο μονοκόμματος. Θεωρώ πως δεν είμαι καλός παρουσιαστής και ηθοποιός. Υπάρχουν βέβαια και άτομα που λειτουργούν σε όλα τα πεδία. Μπορούν να κάνουν και δύο και τρία πράγματα εξίσου καλά».

«Θα το κάνω με το πιο ρομαντικό τρόπο, ψάχνω το τέλειο. Θέλω να κλείσω ελικόπτερο, υποβρύχιο, στρατό, γιατί έχει περάσει και καιρός και πρέπει να εντυπωσιάσω», κατέληξε για τον τρόπο που θέλει να ζητήσει από την ηθοποιό να τον παντρευτεί.

«Θα το πάρω το κορίτσι και...»

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης Δήμος Αναστασιάδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου, στο Κοσμοράδιο 95,1 και μίλησε κυριολεκτικά για όλα! Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σύντροφο και μητέρα του γιου του, την λαμπερή ηθοποιό Τζένη Θεωνά, ενώ αποκάλυψε το αν θα έλεγε το ναι και θα πήγαινε στη Eurovision.

«Θα το πάρω κάποια στιγμή το κορίτσι, θα βαφτίσουμε και το παιδί. Η Τζένη Θεωνά είναι πανέμορφη γυναίκα απίστευτος άνθρωπος για ένα πράγμα είμαι τυχερός στην ζωή μου που την έχω την θαυμάζω έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης θα έρθει και ο γάμος και η βάφτιση μαζί θέλουμε να τα ετοιμάσουμε όλα και να το χαρούμε εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι».

«Η Eurovision είναι μόνο εξωστρέφεια, ενώ εγώ μόλις ανακάλυψα την εξωστρέφεια. Έχω πολύ δρόμο εκεί για να προσεγγίσω το ναι. με τρομάζει σαν σκέψη αλλά δεν είμαι αρνητικός», απαντά και στη συνέχεια λέει για τις φετινές συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου:

«Μου αρέσει πάρα πολύ η συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision η Ανδρομάχη είναι πολύ καλή φωνή μου αρέσει πάρα πολύ και το πάντρεμα ελληνικός και ξένος στίχος. Η ελληνική συμμετοχή μου αρέσει και αυτή πολύ».