Αγαπημένη ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Η πρώτη φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα στον 9ο μήνα

Μαντεύετε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγαπημένη ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Η πρώτη φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα στον 9ο μήνα

Η Τατιάνα Μελίδου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της σε πολύ γνωστή σειρά πριν από λίγα χρόνια. Έκτοτε, απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και επέλεξε να ζήσει τον έρωτά της με τον καλό της, Ιωάννη Μαμάρα. Η σχέση τους, όμως έχει φτάσει πλέον σε άλλο επίπεδο, καθώς περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι, τον καρπό της αγάπης τους.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε με την φουσκωμένη της κοιλίτσα κρατώντας μπαλόνια στα χέρια και φορώντας ένα μπλε φόρεμα, ανακοινώνοντας πως πρόκειται για αγόρι.

Η Τατιάνα Μελίδου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο Instagram λίγο πριν γεννήσει

Πρόσφατα δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία της, αυτή τη φορά με μαύρο μπικίνι, χαϊδεύοντας το μικρό πλασματάκι που βρίσκεται στα σπλάχνα της. Έτσι, επισήμανε πως διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης και η στιγμή που θα γνωρίσει το παιδί της για πρώτη φορά δεν είναι πολύ μακριά. Η ηθοποιός συμπλήρωσε, λοιπόν, την αλυσίδα των εγκύων που έχουν αποκαλυφθεί το τελευταίο διάστημα, όπως η Τούνη, η Συνατσάκη και πολλές άλλες, με την τελευταία να έχει ανεβάσει άλλη μία εικόνα της με την νέα της κοιλιά.

Τατιάνα Μελίδου

Τατιάνα Μελίδου  - έγκυος

Ο ονειρικός γάμος της με τον σύντροφό της

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η Τατιάνα Μελίδου, η ηθοποιός που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη αγαπημένη σειρά του Alpha, το Τατουάζ.

Η Τατιάνα Μελίδου παντρεύτηκε πριν από ένα περίπου χρόνο τον αγαπημένο της, Ιωάννη Μαμάρα, στο πανέμορφο Παρίσι, στην πόλη που έμενε τον τελευταίο καιρό η ηθοποιός μιας και έκανε το μεταπτυχιακό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Νίκης Κώτσου στη Real Life, οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου έναν χρόνο μέσω της κοινής τους φίλης και συγκατοίκησαν πολύ γρήγορα στο κέντρο της Αθήνας ενώ πριν καιρό ακόμη μια ηθοποιός της σειράς ντύθηκε νυφούλα.

Πρωταγωνίστρια του