Πάνω σε ποδήλατο θαλάσσης με μαγιό και λευκό πουκάμισο - Η Μαίρη Συνατσάκη ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Μεγαλώνει όλο και πιο πολύ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάνω σε ποδήλατο θαλάσσης με μαγιό και λευκό πουκάμισο - Η Μαίρη Συνατσάκη ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η Μαίρη Συνατσάκη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κρήτη και ήδη από τις πρώτες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει, η κοιλίτσα της φαίνεται πως έχει αρχίσει να φουσκώνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Τη Δευτέρα 15/8 προχώρησε σε μία ακόμη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου το μπεμπάκι της ξεπροβάλλει, για να ευχαριστήσει το κοινό της για της ευχές που έλαβε σχετικά με τη γιορτή για το όνομά της.

Η ίδια έχει εξηγήσει στο παρελθόν πως γιορτάζει στον Δεκέμβρη, όμως τόνισε πως νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη που ο κόσμος ξοδεύει από τον χρόνο του για να της ευχηθεί και μάλιστα την κάνουν να αισθάνεται διπλή χαρά κάθε φορά.

Η νέα ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη με την φουσκωμένη κοιλίτσα για τον Δεκαπενταύγουστο

«Για ποιες από όλες τις ευχές να πρωτοευχαριστήσω δεν ξέρω. Αλλά στέλνω όλη την καλοσύνη πίσω σε όλους σας! Χρόνια πολλά σε ολάκερη την χώρα και έξτρα ευχαριστώ που με κάνετε να γιορτάζω δυο φορές τον χρόνο», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την φωτογραφία της.

Μαίρη Συνατσάκη

Ίαν Στρατής: Έκανε την πρώτη του ανάρτηση από την Κρήτη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της καλής του

Ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας τους τελευταίους μήνες αφού όπως έκανε γνωστό πριν λίγο καιρό η Ελληνίδα influencer θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Ο ίδιος ωστόσο δεν είχε κάνει μέχρι σήμερα κάποια νέα ανάρτηση στο instagram περί της εγκυμοσύνης και αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία όλο νόημα με την βοήθεια του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Οι δυο τους βρίσκονται για διακοπές στην Κρήτη, που είναι πόλος έλξης για το φετινό καλοκαίρι για δεκάδες celebrities, με σκοπό να περάσουν τις απαραίτητες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας που χρειάζονται. Μάλιστα η Συνατσάκη αποκάλυψε και την βαλίτσα της η οποία παρά τα όσα θα περίμενε κανείς έκρυβε μέσα τα απολύτως απαραίτητα για τις εξορμήσεις της στην παραλία.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο μελλοντικός μπαμπάς Ίαν Στρατής ζήλεψε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Μαίρης Συνατσάκη και αποφάσισε να φουσκώσει και ο ίδιος τη δικιά του γράφοντας στη φωτογραφία:

«Μόνο μέσα από σκληρή δουλειά με τα όρια του σώματος σου μπορείς να φτάσεις στο ιδανικό αποτέλεσμα. Μην τα παρατάς. Μπορεί να στερήθηκα πολλά πράγματα όμως η εικόνα μου στον καθρέφτη με δικαιώνει καθημερινά. Και να θυμάσαι! Don’t wish for a great body. Work for it. #bodybuilder #gymworkout #hardworkpaysoffs #bellydancer #dadbod», έγραψε ποζάροντας με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο Ίαν Στρατής ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά στην παραλία