Πλέον διαγράφεται για τα καλά - Έχει φουσκώσει αρκετά η κοιλίτσα της Μαίρης Συνατσάκη στον 5ο μήνα

Το τρυφερό στιγμιότυπο από τις διακοπές της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πλέον διαγράφεται για τα καλά - Έχει φουσκώσει αρκετά η κοιλίτσα της Μαίρης Συνατσάκη στον 5ο μήνα

Ξέγνοιαστες στιγμές με τον αγαπημένο της και την παρέα της περνά η εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη αυτές τις μέρες, καθώς βρίσκεται στην Κρήτη με τον Ίαν Στρατή και μερικούς φίλους τους, ανάμεσά τους και η κολλητή φίλη της Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η μέλλουσα μανούλα, που μας έχει ενημερώσει για τα δικά της συμπτώματα από την εγκυμοσύνη, βρίσκει άλλους τρόπους για να συμμετέχει στα παιχνίδια μιας και η κατάστασή της δεν της επιτρέπει και σήμερα ανέλαβε να κάνει τον ρόλο του διαιτητή στους φίλους της!

Η τρυφερή ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη με την κοιλίτσα της

Η φίλη της Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε στο προφίλ της στο instagram ένα βίντεο όπου φαίνεται η αντανάκλαση της Μαίρης Συνατσάκη στην άμμο όπου είναι ξεκάθαρη πλέον το πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της.

Έχει φουσκώσει για τα καλά οι κοιλίτσα της Μαίρης Συνατσάκη στον 5ο μήνα

Οι εξετάσεις που έκανε πριν μείνει έγκυος - Τι της έχει απαγορεύσει ο γιατρός

Έγκυος για πρώτη φορά είναι η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. Το ζευγάρι είναι τρελά ευτυχισμένο και ανυπομονούν να γίνουν γονείς.

Η παρουσιάστρια και Youtuber μέρα με την μέρα μιλάει όλο και περισσότερο για την εγκυμοσύνη της (δείτε εδώ και τις πρώτες της δηλώσεις) και μάλιστα το μεσημέρι της Τετάρτης 3/8 η ίδια προέτρεψε τις διαδικτυακές της φίλες να μιλήσουν με τον γιατρό τους, αποκαλύπτοντας την ίδια στιγμή ότι έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις για τοξόπλασμα πριν μείνει έγκυος.

«Προφανώς και θα κάνετε ό,τι σας πει ο γιατρός σας! Εγώ είχα κάνει προληπτικά αιματολογικές εξετάσεις για τοξόπλασμα πριν από την εγκυμοσύνη και στις αιματολογικές που κάνω κάθε 4-5 βδομάδες ξανά τσεκάρουμε για τοξόπλασμα. Το μόνο που δεν κάνω από την πρώτη στιγμή είναι να καθαρίζω εγώ τις τουαλέτες των γατιών. Είναι γάτες σπιτιού, εμβολιασμένες, δεν βγαίνουν ούτε στο μπαλκόνι και δεν μου απαγόρευσε τίποτα άλλο ο γιατρός μου» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined