Εκεί και οι δύο εγκυμονούσες - Μετά την Τούνη στην Κρήτη την ίδια μέρα και η Συνατσάκη για διακοπές

Τυχαίο;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Εκεί και οι δύο εγκυμονούσες - Μετά την Τούνη στην Κρήτη την ίδια μέρα και η Συνατσάκη για διακοπές

Και αφού έφτιαξε τις βαλίτσες της με τα απολύτως απαραίτητα, η εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή, έφυγαν για να απολαύσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, λίγο καιρό πριν υποδεχτούν στον κόσμο το μωράκι τους.

Ωστόσο εκτός από αυτό το ζευγάρι, την Κρήτη για τις καλοκαιρινές τους διακοπές επέλεξε και ένα άλλο ζευγάρι της showbiz που περιμένει και αυτό το πρώτο του παιδάκι, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου!

Ξεκίνησε τις διακοπές της η Μαίρη Συνατσάκη

Το πρωί της Παρασκευής 12/8, σε νέα ανάρτηση που έκανε η ίδια αποκάλυψε και τον προορισμό των καλοκαιρινών της διακοπών, που είναι όπως προείπαμε η Κρήτη, και πιο συγκεκριμένα το λατρεμένο Λασήθι.

Μίλησε για τις διατροφικές της διαταραχές μέσα στην εγκυμοσύνη

Είναι ήδη 5 μηνών έγκυος και φαίνεται να απολαμβάνει πλήρως τη νέα φάση στη ζωή της καθώς τις τελευταίες μέρες έχει δεχτεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των followers της. Μετά από μια δημοσίευση που έκανε με το υγιεινό γεύμα της αποκάλυψε σε story ότι βίωσε μεγάλες δυσκολίες στη διατροφή της κατά τους πρώτους μήνες της κύησης ωστόσο τώρα πάνε όλα καλά.

Η ίδια μάλιστα πρόσφατα με φωτογραφία που ανάρτησε στο instagram αποκάλυψε επιτέλους και τη φουσκωμένη κοιλίτσα της με μαγιό, λέγοντας βέβαια πως έχουν περάσει πολλές βδομάδες από τότε, επομένως τώρα είναι σε ακόμα πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη. Όλα βέβαια φαίνεται να έχουν μπει σε ένα ρυθμό και στη διατροφή της, αφού τη βλέπουμε συχνά να μοιράζεται τα σνακ της με το κοινό.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Αυγούστου η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε στιγμιότυπο με το μεσημεριανό υγιεινό γεύμα που απόλαυσε, ενώ αμέσως δέχτηκε σχόλια από του followers της για τις συνήθειες διατροφής κατά την εγκυμοσύνη.

Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε με ένα βίντεο, αποκαλύπτοντας για πως για αρκετό διάστημα της είχε κοπεί η όρεξη για φαγητό.

«Τρεισήμισι μήνες δεν μπορούσα να φάω τίποτα γι’ αυτό μου στέλνατε “πώς έχεις αδυνατίσει έτσι”, εκεί μετά την 14η -15η εβδομάδα ωστόσο τα καταφέρνω πολύ καλύτερα. Να κάνετε μικρά και συχνά γεύματα, σας είπα τώρα κάτι που έχετε διαβάσει παντού, αλλά ήταν το μοναδικό που κάπως άρχισε να ζώσει την κατάσταση», είπε.