Χωρίς σουτιέν με ημιδιάφανο μπλουζάκι η Εύη Ιωαννίδου - Άβαφη και αμέριμνη πάνω σε σκάφος

"Τρελάθηκαν" στα σχόλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρίς σουτιέν με ημιδιάφανο μπλουζάκι η Εύη Ιωαννίδου - Άβαφη και αμέριμνη πάνω σε σκάφος

Η Εύη Ιωαννίδου έχει δημιουργήσει μεγάλο σούσουρο γύρω από το όνομά της το τελευταίο διάστημα όσον αφορά την προσωπική της ζωή, καθώς φαίνεται πως έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην της. Παρόλα αυτά, η ίδια συνεχίζει αμέριμνη τις διακοπές της χωρίς να την απασχολούν τα δημοσιεύματα.

Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μία φωτογραφία της από την βόλτα της με το σκάφος, φορώντας ένα see through μπλουζάκι, χωρίς να φοράει σουτιέν από μέσα, συνδυάζοντάς το με ένα τζιν σορτσάκι. Είχε και πιασμένα τα μαλλιά της για να φανεί το πρόσωπό της και είναι περιττό να πούμε πως τα σχόλια "έπεσαν βροχή".

Η Εύη Ιωαννίδου με ημιδιάφανο μπλουζάκι χωρίς σουτιέν

Εύη Ιωαννίδου

Θύελλα αντιδράσεων κάτω από τη νέα ανάρτησή της με την εικόνα της - «Για λύπηση»

Η Εύη Ιωαννίδου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM. Αναμφίβολα, το μοντέλο κατάφερε να "κεντρίσει" τις εντυπώσεις όχι μόνο της εξωτερικής της ομορφιάς αλλά και λόγω του εκρηκτικού της χαρακτήρα. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως πήρε χωριστούς δρόμους με τον σύντροφό της.

Αυτές τις ημέρες λοιπόν, η ίδια απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης καθώς αποφάσισε να κάνει μια παύση από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αφού τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Σαντορίνη προκειμένου να "φορτώσει" τις μπαταρίες της.

Για άλλη μια φορά, το γνωστό μοντέλο κατάφερε να ανεβάσει για τα καλά την θερμοκρασία μιας και θέλησε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. Συγκεκριμένα, πόζαρε στον φακό με το μαύρο μικροσκοπικό της μπικίνι ωστόσο οι διαδικτυακοί ακόλουθοί της ξέσπασαν φανερά βλέποντας τη νέα της εμφάνιση με τις αρνητικές αντιδράσεις να είναι δεκάδες.

Μεταξύ άλλων, οι χρήστες του διαδικύου φαίνεται να είναι αρκετά ανήσυχοι με την ίδια και την υγεία της καθώς έχει στεγνώσει αρκετά με αποτέλεσμα να φαίνεται πολύ αδύνατη.

Δεκάδες αντιδράσεις από την ανάρτηση της Εύης ΙωαννίδουΕύη Ιωαννίδου - Ανάρτηση Εύη Ιωαννίδου - Τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της