Πισωγύρισμα για την Εύη Ιωαννίδου; Οι αναρτήσεις που δείχνουν να έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του Ίνο Φάις

Δεν άντεξαν πολύ χώρια...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πισωγύρισμα για την Εύη Ιωαννίδου; Οι αναρτήσεις που δείχνουν να έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του Ίνο Φάις

Δεν πάει και πολύς καιρός αλλά είναι αλήθεια, πως η σχέση που είχε η Εύη Ιωαννίδου με τον Ίνο Φάις είχε λήξει και μάλιστα η είδηση του τέλους έφτασε στα μέσα, όχι από τους ίδιους αλλά μέσω της μητέρας του αγοριού, Μαρίας Καλάβρια.

Στο μεταξύ οι αναρτήσεις και τα σχόλια στο Instagram έδειχναν, πως η Εύη διατηρεί πολύ καλές επαφές με την πρώην ''πεθερά'' της, αφού η δεύτερη έκανε αντιδράσεις αγάπης στην πρώτη. Αυτό δεν φαινόταν και πολύ περίεργο, το γεγονός όμως, πως αυτές τις ημέρες το μοντέλο ξεκουράζεται σε σκάφος στην Ιθάκη και παράλληλα στο ίδιο σκάφος κάνει αναρτήσεις και ο Ίνο, μήπως είναι λίγο περίεργο;

Πιθανή επανασύνδεση για την Έυη Ιωαννίδου και τον Ίνο Φάις

Ιωαννίδου - Ιθάκη
Ίνο - Ιθάκη

Όταν η μητέρα του Ίνο ανακοίνωσε τον χωρισμό του ζευγαριού

Μπορεί το 2021 να χαρακτηρίστηκε ως η χρονιά των χωρισμών, ωστόσο και το 2022 δεν πάει πίσω. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του.

Ο λόγος για την Εύη Ιωαννίδου και τον Ίνο Φάις. Το νεαρό ζευγάρι ήταν πολύ αγαπημένο και μάλιστα δεν έκρυβε τον έρωτά του (δείτε εδώ τις τρυφερές αναρτήσεις τους). Ωστόσο όλα τα ωραία κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους και έτσι, η σχέση του νεαρού μοντέλου με τον Ίνο Φάις αποτελεί πια παρελθόν.

Την είδηση έκανε γνωστή με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η μητέρα του Ίνο Φάις, Μαρία Καλάβρια, η οποία μάλιστα εξέφρασε και τη δυσαρέσκειά της για αυτόν τον χωρισμό.

Συγκεκριμένα, κάποιος διαδικτυακός της φίλος τη ρώτησε εάν στεναχωρήθηκε για τον χωρισμό και εκείνη έσπευσε να στείλει την αγάπη της στην Εύη Ιωαννίδου.

«Εάν στεναχωρήθηκα… Αγαπάω πάρα πολύ την Εύη. Η Εύη είναι εξαιρετικό παιδί. Σίγουρα για να πήραν αυτή την απόφαση σημαίνει ότι και οι δύο το θέλανε. Ποτέ δεν ξέρεις… Σε μία σχέση ποτέ δεν μιλάς, ποτέ δεν ανακατεύεσαι. Να ναι καλά και οι δύο! Εύη μου σε αγαπάω».