Φανερά αδυνατισμένη η Ξανθή Τζερεφού 4 χρόνια μετά το GNTM - Αδιανόητη η αλλαγή στην εμφάνισή της

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φανερά αδυνατισμένη η Ξανθή Τζερεφού 4 χρόνια μετά το GNTM - Αδιανόητη η αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Ξανθή Τζερεφού κατόρθωσε να αποκτήσει μεγάλο κοινό μετά από την συμμετοχή της στο GNTM, καθώς προσπάθησε να χαράξει τη δική της πορεία στον χώρο της μόδας και να δείξει πως και τα plus size μοντέλα αξίζουν να αναδειχθούν περισσότερο. Τέσσερα χρόνια μετά από την εμπειρία της στο ριάλιτι είναι πλέον αγνώριστη, γεγονός που είχε ήδη φανεί από τις τελευταίες φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει μήνες πριν.

Έχει χάσει πάρα πολλά κιλά και έχει μείνει μισή, ενώ κοινοποίησε και μία νέα της φωτογραφία με κατακόκκινο μαγιό που κάνει ολοφάνερη αυτή την αλλαγή. Τα σχόλια στο προφίλ της ήταν ασταμάτητα και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που βλέπει στα μάτια του.

Η Ξανθή Τζεφερού 4 χρόνια μετά το GNTM

Ξανθή Τζερεφού

Ξανθή Τζερεφού - GNTM

«Βίωνα bullying επειδή ήμουν πολύ...»

Μετά από τις δηλώσεις της για τον λόγο που έχασε κιλά, στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Ξανθή Τζερεφού, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM, όπως εξηγήσαμε ήδη. Μέσα σε όλα η ίδια μίλησε για την πορεία της στο ριάλιτι μοντέλων αλλά και για την εμπειρία της στον χώρο του μόντελινγκ.

Στην αρχή είπε χαρακτηριστικά πως: «Με γνωρίσατε σαν το πρώτο plus size μοντέλο στην Ελλάδα από το GNTM. Αλλάξανε τα πράγματα. Ανοίξανε κάποιες πόρτες αλλά για το δικό μου βάρος ήταν πολύ συγκεκριμένη η αγορά». Για την περίοδο που δέχτηκε bullying: «Βίωνα bullying επειδή ήμουν πολύ ψηλή και αδύνατη.

Στο σχολείο με έλεγα σκιάχτρο και πως είμαι έτσι», δήλωσε για τα αρνητικά σχόλια και τις καταστάσεις που έχει βιώσει. Όταν έγινα plus size μοντέλο έλεγαν γιατί πάει η χοντρουλά», τόνισε για τη συμμετοχή της στο γνωστό ριάλιτι. Είχα φτάσει στα 70 plus κιλά τώρα δεν ξέρω, δεν ζυγίζομαι».