«Ασχολήθηκα με μία τυχάρπαστη...» - Αδιανόητο ξέσπασμα από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Πέταξε τις σπόντες του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ασχολήθηκα με μία τυχάρπαστη...» - Αδιανόητο ξέσπασμα από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προσπαθεί να έχει μία ειλικρινή σχέση με το κοινό του και επιδιώκει να μιλά συχνά μαζί του μέσα από τα social media. Έτσι, την Τετάρτη 17/8 πραγματοποίησε ένα Q & A με τους ακόλουθούς του και μέσα στις ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν και μία πρόταση ενός αγνώστου, ο οποίος θεωρεί ότι πρέπει να συνεχίσει διατηρώντας τον χαρακτήρα του και να μη "λυγίζει" όταν ορισμένοι "άσχετοι" τον προκαλούν.

Ο ίδιος, ως γνωστόν δεν μασάει τα λόγια του, όπως έκανε και για την αμοιβή που πήρε από το Survivor 5, και δεν δίστασε να απαντήσει λέγοντας πως πρόκειται για μία μεγάλη κουβέντα την οποία θα ήθελε να κλείσει επιτέλους.

Το ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

«Κώστα συνέχισε έτσι μην ακούς καμία τυχάρπαστοι που προσπαθεί να πάρει λίγο δημοσιότητα», έγραφε το μήνυμα που έλαβε.

Και ο κομμωτής απάντησε: «Λοιπόν τώρα αυτό είναι μία πολύ μεγάλη κουβέντα που είπες πραγματικά ασχολήθηκα με μία τυχάρπαστη τις τελευταίες μέρες αλλά είμαι ένας τύπος που όταν με προσβάλεις όταν μου επιτίθεσαι και προσπαθείς μέσα από εμένα να πάρεις δημοσιότητα δεν θα το κλείσω θα μιλήσω.

Και για να κλείσει το θέμα θα ήθελα να σου πω ότι εγώ τόσο αγένεια από γυναίκες ή τόσο έπαρση, σταριλίκι από ανθρώπους που είναι πάρα πολύ ψεύτικοι δεν τους γουστάρω καθόλου και τους βάζω όλους στη θέση τους».

Η σχέση του με τον Τάκη Καραγκούνια 2 μήνες μήνες μετά το τέλος του Survivor 5

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso, μίλησε για τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον Τάκη Καραγκούνια κι όσα έλεγε μέσα στο Survivor για τον Άρη Σοϊλέδη και την Σοφιάννα Αβραμάκη, την ώρα που με την Μαρία Αντωνά είναι στα "μαχαίρια".

Με τον Τάκη Καραγκούνια ποια είναι η σχέση σου σήμερα;

Με το που βγήκα από το παιχνίδι, βρήκα πολλά μηνύματά του στο Instagram. Μου ζήτησε συγγνώμη για ό,τι μου έκανε μέσα στο Survivor κι αναθεώρησε τη γνώμη του για εμένα. Μου πρότεινε να γίνουμε φίλοι και να βγούμε για καφέ να τα πούμε. Έχουμε κάνει πολλές φορές βιντεοκλήση με τον Τάκη μετά το Survivor.

Η σχέση του Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τον Τάκη Καραγκούνια 2 μήνες μήνες μετά το τέλος του Survivor 5

Με τον Άρη και τη Σοφιάννα τι «έπαιξε» πραγματικά;

Σε παρακαλώ να γράψεις ότι δεν είδα ποτέ κάτι σοβαρό με τον Άρη και τη Σοφιάννα, ούτε να φιλιούνται ούτε τίποτα… Έβλεπα απλώς μια ιδιαίτερη συμπάθεια και θεωρούσα ότι υπήρχε ένα φλερτ, το οποίο και σχολίασα με χιούμορ. Και το κλείνουμε εδώ γιατί έχει ανακυκλωθεί πολύ αυτό.