Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια - Η Φιλαρέτη Κομνηνού πόζαρε με το παρεό της με βρεγμένα μαλλιά και χωρίς ρετούς στα 63 της

Υπέροχη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια - Η Φιλαρέτη Κομνηνού πόζαρε με το παρεό της με βρεγμένα μαλλιά και χωρίς ρετούς στα 63 της

Η Φιλαρέτη Κομνηνού είναι μία από τις γυναίκες που δεν μασάνε τα λόγια του όταν πρόκειται για σοβαρά ζητήματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας, όπως είναι η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. έχουμε συνηθίσει, δηλαδή, να βλέπουμε την πιο σοβαρή πλευρά της, ωστόσο η ίδια τα ανέτρεψε όλα με την τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός πόζαρε με το κίτρινο παρεό και τις πράσινες σαγιονάρες της μπροστά από την θάλασσα στρέφοντας το πρόσωπό της προς τον ήλιο, με βρεγμένα μαλλιά και χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ρετούς και έδειξε στο κοινό της την πιο ανέμελη πλευρά του χαρακτήρα της και όλοι την αποθέωσαν γι' αυτό.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού πιο ανέμελη από ποτέ

«Παντού φωτό από θάλασσες... είπα να ανεβάσω και εγώ μία», έγραψε χαρακτηριστικά.

Φιλαρέτη Κομνηνού

«Θα ήθελα ένα εγγονάκι»

Η Φιλαρέτη Κομνηνού παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast at star» όπου πριν από λίγες ημέρες έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star.

Η γνωστή ηθοποιός μέσα σε όλα μίλησε για την συνεργασία της με τον γιο της στην παράσταση «Αρίστος» με κεντρικό θέμα τη ζωή του Αριστείδη Παγκρατίδη, του φερόμενου ως «Δράκου του Σέιχ Σου». Η ίδια δεν στάθηκε μόνο εκεί καθώς εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει γιαγιά.

«Η ιστορία του Αριστείδη Παγκρατίδη είχε γίνει έμμονη ιδέα στον γιο μου, γιατί είναι μια ιστορία που είχε στοιχειώσει την πόλη μας. Υπάρχει χαρά σε όλους τους ανθρώπους του θεάτρου. Επιτέλους συναντιόμαστε. Αρκετά κράτησε αυτή η εποχή της απόστασης. Πότε θα βγάλουμε και αυτές τις μάσκες;

Είναι μεγάλη εμπειρία να με σκηνοθετεί ο γιος μου. Νομίζω όμως πως την ώρα της δουλειάς είμαστε επαγγελματίες και οι δύο. Είναι αυστηρός, αλλά έχει ένα πολύ καλό μάτι και ξέρει τι θέλει. Οφείλω ως επαγγελματίας να υπακούω σε αυτό που μου ζητάει ο γιος-σκηνοθέτης».

Σχετικά με τον πρόσφατο γάμο του γιου της, Γιώργου Παπαγεωργίου με τη Δανάη Μιχαλάκη και το ενδεχόμενο να γίνει γιαγιά, η Φιλαρέτη Κομνηνού τόνισε: «Μέσα στο καλοκαίρι είχαμε χαρές και γάμους. Θα ήθελα ένα εγγονάκι. Καλώς να έρθει».