Παίρνουν διαζύγιο μετά από 30 χρόνια - Αγαπημένο ζευγάρι χώρισε αλλά παραμένουν "φίλοι" για τα παιδιά τους

"Εδώ και κάποιο διάστημα οι δυο τους ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους..."

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παίρνουν διαζύγιο μετά από 30 χρόνια - Αγαπημένο ζευγάρι χώρισε αλλά παραμένουν

Μπορεί οι περισσότεροι να ασχολούνται για το πολύ γνωστό ζευγάρι που παίρνει διαζύγιο μετά από 5 χρόνια γάμου, ωστόσο, ακόμη ένα πρόκειται σε λίγο διάστημα να προστεθεί στη λίστα των διαζυγίων. Τον τελευταίο καιρό στην showbiz ή για εγκυμοσύνες θα ακούς ή για χωρισμούς...

Το ζευγάρι λοιπόν που λέμε έγινε γνωστό πως δεν τα πήγαινε καλά τους τελευταίους μήνες και έτσι πάρθηκε η απόφαση να χωρίσουν τους δρόμους της προσωπικής τους ζωής.

Αυτό το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο μετά από 30 χρόνια

Ο λόγος για τον 82χρονο μεγαλοεκδότη Χούμπερτ Μπούρντα και την 55χρονη ηθοποιό Μαρία Φουρτβένγκλερ. Όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της Φουρτβένγκλερ, «εδώ και κάποιο διάστημα οι δυο τους ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους. Θα διατηρήσουν όμως φιλικούς και οικογενειακούς δεσμούς, συν τοις άλλοις για χάρη των παιδιών».

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο 32 ετών, που ασχολείται με επιχειρήσεις νέας τεχνολογίας και μία κόρη 30 ετών, η οποία διαπρέπει ως μουσικός με το όνομα Kerfor.

Χούμπερτ Μπούρντα Μαρία Φουρτβένγκλερ διαζύγιο

Να σημειωθεί πως ο Χούμπερτ Μπούρντα θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στον χώρο των εκδόσεων, καθώς διαθέτει περίπου 600 τίτλους και εμπορικά σήματα, μεταξύ αυτών τη γερμανική έκδοση του Elle, το «περιοδικό των επωνύμων» Bunte, αλλά και το εβδομαδιαίο ειδησεογραφικό περιοδικό Focus.

Από την άλλη η Μαρία Φουρτβένγκλερ κατάγεται από οικογένεια με παράδοση στις καλές τέχνες, είναι κόρη της ηθοποιού Κάτριν Άκερμαν και συγγενής με τον διάσημο αρχιμουσικό Βίλχελμ Φουρτβένγκλερ. Πρώτη φορά είχε εμφανιστεί μπροστά στην κάμερα σε ηλικία μόλις επτά ετών, σε μία κινηματογραφική ταινία που είχε σκηνοθετήσει ο θείος της, Φλόριαν Φουρτβένγκλερ. Η ίδια σπούδασε Ιατρική και για ένα μικρό διάστημα εργάστηκε ως γιατρός στο Μόναχο, αλλά γρήγορα την κέρδισε η ηθοποιία και μέχρι σήμερα πρωταγωνιστεί σε δημοφιλείς οικογενειακές και αστυνομικές σειρές.