Λαμπερός γάμος για την Φωτεινή Αθερίδου και τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα τον Σεπτέμβρη

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λαμπερός γάμος για την Φωτεινή Αθερίδου και τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα τον Σεπτέμβρη

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Φωτεινή Αθερίδου μαζί με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα καθώς το ερωτευμένο ζευάρι πρόκειται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον γάμο της Αθερίδου με τον Μαγκλάρα

Όπως όλα δείχνουν θα θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου τον επόμενο μήνα ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η ημερομηνία του γάμου τους, ούτε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το μυστήριο, τη δεξίωση και τους καλεσμένους.

Μαγκλάρας - Αθερίδου

Να τονίσουμε πως οι δυο τους έχουν αποκτήσει έναν καρπό από τον έρωτά τους, τον μικρό τους γιο όπου του έχουν ιδιαίτερη αδυναμία καθώς αποτελεί προτεραιότητα και για τους δυο.

Η γλυκιά ανάρτηση της Φωτεινής Αθερίδου - Μπαμπάς και γιος ποζάρουν αγκαλιά

Η Φωτεινή Αθερίδου έχει μοιραστεί πολλές φορές στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram τις αστείες στιγμές με τον γιο και τον σύντροφό της, όπως ήταν και εκείνη με το πέταγμα του χαρταετού τους και η επική αντίδραση του μικρού τους.

Άλλη μία ήταν και αυτή, από την περασμένη Κυριακή, όπου απαθανάτισε τους δύο άντρες της ζωής της στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, την ώρα που μιλούσαν και χαμογελούσαν ο ένας στον άλλο.

Οι σχέσεις του ζευγαριού φαίνεται πως είναι πολύ δυνατές και οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι, ενώ πάντα προτεραιότητα στη ζωή τους έχει το παιδί τους που είναι και ο πρωταγωνιστής στον λογαριασμό της μητέρας του.

Μάλιστα, η ηθοποιός έγραψε στην φωτογραφία τους: «Μπαλκονάτοι» και μας άφησε να απολαύσουμε την μοναδική στιγμή τους μπροστά από τον καταγάλανο ουρανό.

Ο σύζυγος και ο γιος της Φωτεινής Αθερίδου