Ισιδώρα Σιδέρη: Πως είναι σήμερα η τραγουδίστρια, μητέρα της Ελεονώρας και σύζυγός του Γιάννη Ζουγανέλη

Έχει χαρίσει στη μουσική αγαπημένα τραγούδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ισιδώρα Σιδέρη: Πως είναι σήμερα η τραγουδίστρια, μητέρα της Ελεονώρας και σύζυγός του Γιάννη Ζουγανέλη

Η Ισιδώρα Σιδέρη είναι μια από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες της δεκαετίας του 80 και του 90. Το κομμάτι "Και θα χαθώ" που τραγούδησε στη συνέχεια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι από τα πιο επιτυχημένα και ακούγεται μέχρι και σήμερα.

Στη δεκαετία του 80 ήταν μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Σάκη Μπουλά και το σύζυγό της, Γιάννη Ζουγανέλη σε ένα πρόγραμμα που δεν είχε μόνο τραγούδι αλλά και χιουμοριστικά σκετσάκια. Σε αυτό το μαγαζί ο Ζουγανέλης και ο Μπουλάς έδιναν ρέστα! Εκαναν πλάκες με τον κόσμο, έλεγαν διάφορα «κουφά» συνθήματα (του τύπου «Αχ, Μαρία ή θάνατος, κανένας δεν θα μείνει αθάνατος» και «Ολα του γάμου δύσκολα κι η νύφη... τραβεστί») και ξεσήκωναν τη νεολαία με το εντελώς δικό τους σόου, που ήταν καταγγελτικό και όχι μόνον.

Η Ισιδώρα Σιδέρη και ο Γιάννης Ζουγανέλη μετράνε 41 χρόνια κοινής πορείας και μάλιστα, έχουν αποκαλύψει και τη «συνταγή» του πετυχημένου γάμου τους: «Η συνταγή μας είναι η κατανόηση, η αποδοχή της διαφορετικότητας και των λαθών. Και η αντοχή, που την έχουν οι περισσότερες γυναίκες. Το να αντιλαμβάνεται κανείς και να συγχωρεί. Κι εγώ τη συγχωρώ κι εκείνη με συγχωρεί. Όταν συγχωρούμε, χωράμε κι οι δύο μέσα σε μία σχέση».

Το πιο ευτυχισμένο κομμάτι της ζωής τους είναι η κόρη τους, Ελεονώρα Ζουγανέλη η οποία πέρσι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον δικηγόρο, Σπύρο Δημητρίου και έχει ακολουθήσει τα βήματα τους στο χώρο της μουσικής, έχοντας σήμερα γίνει από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες.

«Οι γονείς μου ήταν παρόντες στη ζωή μου με παράξενο τρόπο. Ήταν τέλειο το γεγονός ότι άρχισα να πηγαίνω από μικρή ηλικία σε θεάματα. Παρακολουθούσα έναν πολύ γοητευτικό χώρο από μέσα, μπορούσα να κοιμηθώ στα καμαρίνια, να ακολουθώ στις περιοδείες την οικογένειά μου και το έβλεπα σαν κάτι πολύ εύκολο και απλό. Το να είσαι με μια βαλίτσα στο χέρι και συνεχώς να μετακινείσαι μού είναι απόλυτα οικείο.

Έχει παίξει ρόλο στο πώς αντιλαμβάνομαι αυτό το κομμάτι της δουλειάς μου. Γιατί οι εμπειρίες που μου έδωσε το τραγούδι ως επάγγελμα δεν είχαν καμία σχέση με αυτές που έζησα όταν ήμουν πιτσιρίκα και απλά παρατηρούσα. Η ευκολία να μην έχω για ένα διάστημα καθόλου σπίτι έπαιξε σημαντικό ρόλο, καθώς ήταν μέσα στο δικό μου DNA», είχε πει η τραγουδίστρια για τους γονείς της στο Bovary.gr.

Φωτογραφίες της Ισιδώρας Σιδέρη με τον Γιάννη Ζουγανέλη και την Ελεονώρα

Ισιδώρα Σιδέρη Γιάννης Ζουγανέλης

Ισιδώρα Σιδέρη Γιάννης Ζουγανέλης Ελεονώρα