Μόνο με ένα μίνι αέρινο καφτάνι - Η Κοκκίνου απολαμβάνει τις διακοπές της σε ξενοδοχείο με πισίνα

Εντυπωσιακή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μόνο με ένα μίνι αέρινο καφτάνι - Η Κοκκίνου απολαμβάνει τις διακοπές της σε ξενοδοχείο με πισίνα

Λίγες ημέρες μετά τα λαμπερά γενέθλια, που έκανε η Έλλη Κοκκίνου με καλούς της φίλους, αυτές τις ημέρες αποφάσισε να αφήσει την Αθήνα και να ταξιδέψει μέχρι τη μακρινή Σάμο σε ένα πάρα όμορφο και super lux ξενοδοχείο.

Η τραγουδίστρια πόζαρε χωρίς κανένα ίχνος μακιγιάζ και πραγματικά μάγεψε το κοινό, με το πόσο καλά διατηρείται η όψη του δέρματός της αλλά και του σώματος της. Αυτή τη φορά, μπορεί να διάλεξε ένα μίνι καφτάνι, εμείς όμως την έχουμε δει και με μαγιό και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι αξιοθαύμαστο.

Η Έλλη Κοκκίνου ποζάρει στη Σάμο με το μαγιό της

Έλλη Κοκκίνου

Ο τρόπος που η Έλλη και άλλες 3 επώνυμες κυρίες έδιωξαν περιττά κιλά από πάνω τους

Στο τεύχος του YOU WEEKLY αυτής της εβδομάδας η beauty editor του περιοδικού, Βάσω Αργυρέα, ετοίμασε για εσένα το σούπερ αφιέρωμα, “The Detox Plan” για να σε βοηθήσει να χάσεις τα περιττά κιλά του Πάσχα.

Μέσα σε αυτό θα βρεις έξυπνα διατροφικά tips, αδυνατιστικά προϊόντα, ειδικά συμπληρώματα διατροφής αλλά και τις πιο εξελιγμένες θεραπείες προσώπου και σώματος για ένα καλλίγραμμο σώμα και μια επιδερμίδα χωρίς ψεγάδι.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – 12 κιλά

Σπυροπούλου δίαιτα

FITNESS TIP: Έβαλε την άσκηση ενεργά στη ζωή της και πέρα από το τένις που λατρεύει (και συνεχίζει να παίζει μαζί με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο), η καραντίνα τής δημιούργησε άλλη μία μεγάλη αγάπη: Το ποδήλατο. Βάζει, λοιπόν, στο καλάθι τον Misu και κάνει πολλά χιλιόμετρα καθημερινά κατά μήκος της Αθηναϊκής Ριβιέρας, ενώ πριν από την ποδηλατάδα πίνει έναν φρέσκο χυμό με 5-6 φράουλες που “λιώνει” πιο εύκολα το λίπος στην κοιλιά.

DIET TIP: Φανατική με τις σούπες, πέρα από την πρωτεϊνη και τη σαλάτα που τρώει καθημερινά για να χορταίνει, η Κωνσταντίνα φτιάχνει διάφορες σούπες με λαχανικά που καταναλώνει ως ένα ελαφρύ και δυναμωτικό γεύμα. Φουλ στα θρεπτικά συστατικά, βοηθά παράλληλα τις κινήσεις του εντέρου, αποτρέποντας την κατακράτηση υγρών και δίνοντας ελάχιστες θερμίδες. Η πρότασή της περιλαμβάνει καρότα, κρεμμύδια, σέλινο, μπρόκολο και στραγγιστό γιαούρτι.

Έλενα Παπαρίζου – 8 κιλά

Παπαρίζου δίαιτα

FITNESS TIP: “Η γυμναστική με καταπιέζει” λέει εκείνη και επιλέγει το περπάτημα στη φύση και το ελαφρύ τρέξιμο – έτσι ή αλλιώς η πίστα είναι το δικό της... γυμναστήριο, όπου χάνει πόντους και διασκεδάζει παράλληλα. Έχει κόψει το αλάτι στο φαγητό της, αποφεύγοντας έτσι τα φουσκώματα, αντικαθιστώντας το με μπαχαρικά και μυρωδικά. Το μυστικό της; Προσθέτει κουρκουμά στα πιάτα της που εμποδίζει τη συσσώρευση λίπους μετά το αδυνάτισμα, ενισχύοντας την απώλεια πόντων.

DIET TIP: Τρέφεται υγιεινά χωρίς να στερείται, τρώγοντας 3 γεύματα τη μέρα, που απέχουν μεταξύ τους 6 ώρες, τα οποία καταναλώνει αυστηρά τις ίδιες ώρες, γιατί έτσι ενεργοποιείται ο μεταβολισμός της. Αποφεύγει τα σνακ ενδιάμεσα, ενώ οι ποσότητες είναι στο μέγεθος μιας παλάμης, με την πρωτεϊνη να έχει την τιμητική της σε πιάτα με μπόλικα λαχανικά. Το μυστικό της; Τρώει αργά και σταθερά.

Ζέτα Μακρυπούλια – 10 κιλά

Μακρυπούλια δίαιτα

DIET TIP: Αδύνατη από... κούνια, κάποια στιγμή “έφαγα λίγο παραπάνω και το παράκανα. Πήρα 10 κιλά και ήθελα να τα χάσω”, έχει πει η Ζέτα στο παρελθόν, ακολουθώντας “στρατιωτικά” μια διατροφή για 1 χρόνο χωρίς ψωμί, τυριά και λιπαρά. Το μυστικό της; Βάζει 1 κ.γλ. κύμινο στο κρέας της, που η προσθήκη του σε διαιτητικά πιάτα διεγείρει την απώλεια βάρους – κάθε μέρα επί 3 μήνες αυξάνεται κατά 1,5 κιλό η απώλεια βάρους.

FITNESS TIP: Παράλληλα έβαλε την άσκηση στη ζωή της με pilates και TRX, ενώ η καραντίνα τής... γνώρισε το περπάτημα, που μέχρι σήμερα συνεχίζει ανελλιπώς. Μάλιστα, δεν αμελεί να καταναλώνει μία μικρή μπανάνα πριν από τη γυμναστική, καθώς είναι άριστη πηγή καλίου και άκρως σημαντική για την καλή λειτουργία των μυών. Επιπλέον, το μαγγάνιο που περιέχει είναι απαραίτητο για τον μεταβολισμό και την αυξημένη ενέργεια που χρειάζεται κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Έλλη Κοκκίνου – 22 κιλά

Κοκκίνου δίαιτα

DIET TIP: Ίσως η πιο χαρακτηριστική περίπτωση... πραγματικής μάχης με τα κιλά αλλά και διατήρησης του βάρους για πολλά χρόνια. Η Έλλη ξεκίνησε την καριέρα της στο τραγούδι... παχουλή και πορεύεται πλέον... κορμάρα. Πώς το πέτυχε; Με προσεγμένη διατροφή, ταπεράκι στη δουλειά και αποφεύγοντας το junk food, ενώ το μυστικό της ακούει στο όνομα “καυτερό πιπέρι”. Η καψαϊκίνη που περιέχει αυξάνει τον ρυθμό καύσης του λίπους, οπότε βάζει 1/2 κ.γλ. στο φαγητό που μαγειρεύει.

FITNESS TIP: Όπου άσκηση και ιδρώτας... η Έλλη είναι μέσα! Κάνει yoga, pilates, λάστιχα, βαράκια και δοκιμάζει τα πάντα για να ξεφεύγει από τη ρουτίνα. Βέβαια, πέρα από τις πολλές ώρες που αφιερώνει καθημερινά στη γυμναστική, πίνει πάντα έναν σκέτο καφέ μισή ώρα πριν ξεκινήσει. Ο λόγος; Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος για περίπου 1-2 ώρες, με αποτέλεσμα περισσότερα θρεπτικά συστατικά (από το πρωινό της) να φτάνουν γρηγορότερα και να θρέφουν τους μύες, ώστε να γίνει η προπόνηση πιο αποδοτική.