Ο πατέρας του ήταν ο οδηγός - Τι δουλειά έκανε η μητέρα του Σάκη Ρουβά, Άννα Μαρία Παναρέτου

Δούλεψε σκληρά και τους έκανε υπερήφανους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο πατέρας του ήταν ο οδηγός - Τι δουλειά έκανε η μητέρα του Σάκη Ρουβά, Άννα Μαρία Παναρέτου

Ο Σάκης Ρουβάς γεννήθηκε στην Κέρκυρα και οι γονείς του είναι ο Κωνσταντίνος Ρουβάς και η Άννα Μαρία Παναρέτου. Στην παιδική του ηλικία πέρασε αρκετά δύσκολα λόγω του διαζυγίου της μητέρας και του πατέρα του και έμεινε με τα αδέρφια του, στον παππούδες τους, γονείς του μπαμπά του.

Όταν έφτασε τα 12 έτη, και αφού ο πατέρας του δημιούργησε νέα οικογένεια (δείτε σε φωτογραφία τον ετεροθαλή αδερφό του), αποφάσισε να πιάσει δουλειά. Έτσι, και έκανε, διότι έπρεπε να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια του και τη μητέρα του, η οποία ζούσε μόνη.

Πως τα έβγαλε οικονομικά η μητέρα του Σάκη Ρουβά

Ο πατέρας του εργαζόταν ως οδηγός ασθενοφόρου και η μητέρα του στα Duty Free του αεροδρομίου της Κέρκυρας.

«Ξέρεις, τη νιώθω πολύ κοντά μου, γιατί έχουμε πολύ μικρή διαφορά ηλικίας. Ήταν μόλις 17,5 χρόνων όταν με έκανε. Ήταν παιδί. Βλέπω 18άχρονα κορίτσια σήμερα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα μπορούσαν να μεγαλώνουν παιδιά. Είχαμε πάντα ένα πολύ ξεχωριστό δέσιμο μεταξύ μας, πάντα ήταν κοντά μου, αλλά η σχέση μας έχει περάσει από πολλές διαφορετικές φάσεις.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια άλλαζα όχι μόνο εγώ, αλλά και τα πάντα γύρω μου, όπως και ο τρόπος που βλέπω τους ανθρώπους και τους αναλύω. Μεγαλώνοντας, λοιπόν, όλα τα γεγονότα της ζωής μου τα επισκέπτομαι ξανά με διαφορετικό τρόπο, τα αντιλαμβάνομαι και διαφορετικά κοιτάζοντάς τα από απόσταση. Το ίδιο ισχύει και για τη στάση της μητέρας μου σε διάφορα περιστατικά, όπως και για τον τρόπο που την αντιμετώπιζα εγώ. Πάντως, η μητέρα μου είχε διακρίνει από νωρίς κάποιες δυνατότητες σε εμένα και με ενθάρρυνε στα βήματά μου, όπως και όλη μου η οικογένεια», είχε πει παλαιότερα για τη μητέρα του, ο Σάκης Ρουβάς.

Τι δουλειά έκανε η μητέρα του Σάκη Ρουβά, Άννα Μαρία Παναρέτου