Ο Γιώργος Λιάγκας αλά δελφίνι - Το απίστευτο στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές του διακοπές στους Αντίπαξους

Το απολαμβάνει για τα καλά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο Γιώργος Λιάγκας αλά δελφίνι - Το απίστευτο στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές του διακοπές στους Αντίπαξους

Λίγο πριν ξεκινήσει η υπόλοιπη τηλεοπτική σεζόν που έχει απομείνει για φέτος, ο Γιώργος Λιάγκας προσπαθεί να γεμίσει τις μπαταρίες του καθώς όπως όλα δείχνουν η "μάχη" για τα νούμερα τηλεθέασης πρόκειται να είναι μεγάλη για τα περισσότερα προγράμματα των σταθμών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποια πρόσωπα θα πλαισιώνουν την ομάδα του στην εκπομπή που θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1, ωστόσο ο γνωστός παρουσιαστής φαίνεται πως περνάει πολύ καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Όπως θα δείτε λοιπόν παρακάτω, απολαμβάνει τις βουτιές του στην θάλασσα και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα

Μαυρισμένος και ανανεωμένος - Έχει πάρει "σβάρνα" τα νησιά και φέτος ο Γιώργος Λιάγκας

Λίγες μέρες μόνο πριν επιστρέψει στην καθημερινότητα και στο βαρύ πρόγραμμα, μιας και έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Αντ1, ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας απολαμβάνει ξέγνοιαστος και ανέμελος τις διακοπές του άλλοτε με τους γιους του και άλλοτε με παρέες, στις Κυκλάδες και το Ιόνιο.

Οι διακοπές του μπορεί να ξεκίνησαν παρέα με τους γιους του στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου, ωστόσο τώρα ο γνωστός παρουσιαστής όπως μαρτυρά μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βρισκόταν πριν από λίγιο καιρό στο πανέμορφο νησί της Ιθάκης.

Ο παρουσιαστής μοιράστηκε με το διαδικτυακό του κοινό σχετικές φωτογραφίες από το μαγικό αυτό προορισμό με τον ίδιο να απολαμβάνει το μπάνιο του στα καταπράσινα νερά της παραλίας γράφοντας χαρακτηριστικά: «Κρυμμένοι παράδεισοι του Ιονίου, με τις απίστευτες ομορφιές και τις μπουνατσες του…».

 Έχει πάρει