"Έσκασαν" τα ευχάριστα για τον Νίκο Μουτσινά - Το ανακοίνωσε μια μια ανάρτηση

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί να βρίσκεται στις καλοκαιρινές του διακοπές ωστόσο οι ετοιμασίες για την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ θα συνεχίσει για ακόμη μια χρονιά.

Όπως είναι λογικό οι ετοιμασίες συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς προκειμένου η εκπομπή να βγει στον αέρα την επιθυμητή ημερομηνία. Από την άλλη, ο γνωστός παρουσιαστής είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τους προσωπικούες του λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του.

Αυτή τη φορά, ο ίδιος ανακοίνωσε τα ευχάριστα στους αγαπημένους του διαδικτυακούς φίλους μιας και η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ψάχνει άτομα, αφού η παρέα έχει μεγλώσει.

Η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά

Η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά

Είναι οριστικό! Στενός συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά αποχώρησε από την εκπομπή

Πριν από λίγες ημέρες η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» όπου προβλήθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, έριξε αυλαία για την φετινή τηλεοπτική σεζόν. Αναμφίβολα, η φετινή τηλεοπτική χρονιά για τον Νίκο Μουτσινά ήταν αρκετά δύσκολη μιας και η εκπομπή του δεν κατάφερε να σημειώσει πολύ ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.

Ωστόσο, σαν βόμβα "έσκασε" η είδηση πως συνεργάτηες του Νίκου Μουτσινά πίσω από τις κάμερες, αποφάσισε να αποχωρήσει. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αυγερινό. Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο γνωστός κομμωτής ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την εκπομπή και φεύγει κρατώντας μια γλυκιά γεύση από τη συνεργασία του με το team.

Συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά πίσω από τις κάμερες αποφάσισε να αποχωρήσει