Καλό Μεσημεράκι: Ανατροπή δεδομένων - Η απόφαση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Τα πάνω κάτω από τη νέα σεζόν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Ανατροπή δεδομένων - Η απόφαση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους πιο βασικούς παρουσιαστές του ΣΚΑΪ και όχι άδικα αφού η εκπομπή Καλό Μεσημεράκι έχει μπει στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού. Μπορεί η φετινή χρονιά να μην πήγε τόσο καλά σε νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο ο σταθμός συνεχίζει να δείχνει την εμπιστοσύνη του στον παρουσιαστή.

Η νέα σεζόν θα βρει το Καλό Μεσημεράκι με μεγάλες αλλαγές καθώς όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης (6/7) μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, ο Νίκος Μουτσινάς έχει ζητήσει από τον σταθμό του Φαλήρου, μία μίνι ανανέωση της εκπομπής.

Άλλη ώρα και άλλη διάρκεια στο Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ζήτησε να αλλάξει τόσο η ώρα προβολής της εκπομπής όσο και η διάρκειά της. Ο ΣΚΑΪ από τη νέα χρονιά θα ενισχύσει το δυναμικό του με τη Μαρία Μπακοδήμου που θα αναλάβει το 12-14:00 ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις με τη Φαίη Σκορδά για το 9-12:00 (δείτε εδώ ποιο άλλο κανάλι τη διεκδικεί).

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος, η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου θα έχει ένα κομμάτι σάτυρας, το Καλό Μεσημεράκι θα μεταφερθεί στην απογευματινή ζώνη. Την ώρα εκείνη άλλωστε απέναντί του δεν έχει αντίστοιχες εκπομπές αλλά κατά βάση ενημέρωση.

Η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά για το τέλος του Καλό Μεσημεράκι για φέτος

Την Παρασκευή 1/7 ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι για την φετινή σεζόν και ανανέωσε το ραντεβού του για του χρόνου. Φυσικά, πολλοί ήταν οι καλεσμένοι που εισέβαλλαν στο πλατό, όπως μερικοί παίκτες του Survivor 5 και 3 ώρες ο παρουσιαστής μοίρασε χαρά και γέλιο στους τηλεθεατές.

Το μεσημέρι μάλιστα της Τρίτης 5/7 ο Νίκος Μουτσινάς προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας τον απολογισμό του για την φετινή χρονιά, ενώ την ίδια στιγμή ευχαρίστησε τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές του για την αγάπη και την στήριξή τους.

«Παραθέτω σκηνές από το party έκπληξη που μου οργανώνουν κάθε χρόνο όλοι οι συνεργάτες της «εκπομπής»… Ήταν για άλλη μια φορά πολύ ωραίο, γεμάτο εκπλήξεις και συντονισμένο όλο με αγάπη προς εμένα και με την καλύτερη διάθεση για όλους όσους είστε παρέα μας από το σπίτι..

Θα πω άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ και θα δηλώσω ευγνώμων που ζούμε μαζί αυτήν την εμπειρία που λέγεται καλό μεσημεράκι.. Ομαδάρα? Ξεκούραση άμεσα… it’s an order. Σε όλους εσάς θέλω μέσα από την ψυχή μου να σας ευχηθώ ένα ήρεμο καλοκαίρι. Να ξεκουράσετε το μυαλό από τις βαριές σκέψεις και να νιώσετε χαρά και γαλήνη… Η αγάπη θα σώσει τον κόσμο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Νίκος Μουτσινάς.

Η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά για το τέλος του Καλό Μεσημεράκι για φέτος