Εμφανίστηκαν στο Καλό Μεσημεράκι οι πρώην Survivors - Το "φαρμακερό" τραγούδι που αφιέρωσαν στον Μουτσινά

Πήραν την εκδίκησή τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εμφανίστηκαν στο Καλό Μεσημεράκι οι πρώην Survivors - Το

Αυλαία για φέτος ρίχνει σήμερα 1/7 η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος υποδέχθηκε στο Καλό Μεσημεράκι αρκετούς καλεσμένους έκπληξη, που τον άφησαν με το στόμα ανοιχτό, όπως για παράδειγμα η Καλομοίρα.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, εισέβαλλαν στο πλατό αρκετοί από τους παίκτες που συμμετείχαν στο Survivor 5 και έχουν επιστρέψει εδώ και καιρό στην Ελλάδα.

Ο λόγος λοιπόν για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, την Σοφιάνα Αβραμάκη, την Πελαγία Καζολέα, τον Γιάννη Τσολάκη, τον Σάββα Κάλφα και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα! Με αφορμή λοιπόν τις πολλαπλές αναφορές του παρουσιαστή πως δεν παρακολουθούσε το ριάλιτι, οι παίκτες είχαν ετοιμάσει ένα τραγούδι όλο νόημα!

Εμφανίστηκαν στο Καλό Μεσημεράκι οι πρώην Survivors

Η επική είσοδος της Βάνιας στο μεγάλο φινάλε της σεζόν του Καλό Μεσημεράκι

Τελευταία εκπομπή για το Καλό Μεσημεράκι την Παρασκευή 1/7 και τον Νίκο Μουτσινά τον περίμεναν πολλές εκπλήξεις! Η Ματίνα Νικολάου ή αλλιώς η Βάνια δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι λιγότερο από grande είσοδο.

Αφού λοιπόν ο παρουσιαστής καλωσόρισε για τελευταία φορά το κοινό, η πόρτα άνοιξε διάπλατα και η Βάνια μπήκε στο στούντιο παρέα με την Τζένη Κατσίγιαννη πάνω σε ένα φορτηγάκι, και πιο συγκεκριμένα...στην καρότσα!

Συγκεκριμένα, οι δυο τους βρίσκονταν στην καρότσα ενός φορτηγού και την ώρα που έμπαιναν έπαιζε το τραγούδι «Τάμα Τα 'μαθες». «Νικόλα, τα ‘μαθες; Δεν θα σου πω ιστορία, ξέρεις γιατί; Γιατί θα τη γράψουμε Νικόλα», είπε η Βάνια στον Νίκο Μουτσινά.